zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 20. juna)

0

Kakva vam nedelja dolazi? Proverite šta zvezde kažu...

Proleće, Leto, Horoskop, Sreća
foto: Standret/Shutterstock

 

Strelac

Početak nedelje odlično je vreme da budete kreativni, da radite ono što vam donosi zadovoljstvo. Pokušajte da svoje slobodno vreme provedete što opuštenije i zanimljivije. To mogu biti sastanci sa prijateljima, odlasci na masažu i kozmetičara.

 

Jarac

Ovo je sjajna nedelja za prihvatanje novog projekta, pa čak i za promenu posla. Pored posla, očekuje vas i širenje znanja, pa će uspeh imati svi koji žele da pohađaju neki kurs i predavanja, za širenje vidika. Možete započeti i sa nekim hobijem o kojem odavno maštate, na primer ples ili sviranje gitare. Usudite se!

 

Vodolija

Energija planeta privlači mnoge nove mogućnosti u vaš život - od novog posla do novog izvora prihoda. Najvažnije, nemojte se plašiti da napravite promene. Za vikend vas očekuju prijatna iznenađenja i romantični sastanci.

 

Ribe

Vreme je da razmislite o uštedi i napravite finansijski plan. Pregledajte svoju potrošnju, planirajte budžet. Počnite da planirate odmor tokom vikenda. Daleko od kuće, očekuje vas sudbinski susret, a oni koji imaju partnera uživaće u romantičnim intimnim trenucima.

 

 

 

 

makonda-tracker