zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 20. juna)

0

Kakva vam nedelja dolazi? Proverite šta zvezde kažu...

Sreća, Nasmejana devojka, lepota, Priroda, Prirodna lepota, Sunce, Leto, Zdravlje
foto: Nina Buday/Shutterstock

 

Lav

Čak i ako vaši šefovi odbiju većinu vaših ideja, bićete prepoznati kao preduzimljiva osoba, a to je veliki plus. Ciljeve postižu oni koji steknu iskustvo u bilo kojoj životnoj situaciji. Provedite vikend aktivnije, šetajte, plivajte, vežbajte. Čigong ili joga je ono što vam je sada potrebno da ojačate telo i opustite se.

 

Devica

Sada nije trenutak da govorite o svim svojim željama. Posebno ne pravite rizične korake kada je reč o finansijama. Moguće je da će vas pod uticajem punog Meseca privući ljubavne avanture. Nekim od predstavnika vašeg znaka je suđeno da se zaljube u autentičnu osobu. Ovo ne mora biti prolazni, već ozbiljno i dugo.

 

 

Vaga 

Za sada ćete morati da zaboravite na ambiciozne planove, preduslovi za njih još nisu sazreli. Budite strpljivi i sačekajte bolja vremena. Ona nisu tako daleko, samo morate da sačekate pravi trenutak. Da biste izbegli sukobe u porodici, važno je da poštujete mišljenje drugih.

 

Škorpija

Imaćete hrabrosti da uradite ono o čemu ste dugo razmišljali. Ipak, trebalo bi da slušate svoju intuiciju. Ako unutrašnji glas savetuje da ne verujete ovoj osobi, onda bi trebalo da je poslušate. Obavezno pohvalite sebe za sve što ste postigli. Budite ponosni na svoje uspehe, poduhvate i ostvarene ciljeve.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker