zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. maja)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

Proleće, Žena, Mart, April, Horoskop, Maj, Sreća, Devojka
foto: Alex Ost/Shutterstock

Lav

 

Posao:
U Vašem polju karijere i dolazi do veće dinamike u poslovanju. Međutim, negativan aspekt sa vašim znakom ukazuje na to da do uspeha dolazite uz borbu i teške pregovore sa poslovnim saradnicima. Uprkos tome, postići ćete finansijski uspeh.

Ljubav:
Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom i prilično ekscentricnom osobom u znaku Ovna ili Vodolije. Budite realniji u oceni te osobe da se ne biste posle razočarali. U vašem odnosu s partnerom mogući su nesporazumi. Otklonite to na vreme.

Zdravlje:
Problemi sa zglobom kolena.

 

Devica

 

Posao:
Potencijalna iznenađenja i neizvesne situacije očekuju Vas na polju saradnje sa inostranim kompanijama. Tu su moguće nepredviđene okolnosti, pa budite obazrivi u poslovnoj komunikaciji tog tipa. Uspeh Vas očekuje u oblasti uslužnih delatnosti i kreativnih zanimanja.

Ljubav:
Harmoničan period u odnosu s partnerom. Poći će Vam za rukom da sprovedete u delo jedan veliki zajednički plan i to će Vam doneti veliko zadovoljstvo. Slobodne Device mogu da se zaljube u osobu sa kojom poslovno sarađuju. Početak nove ljubavne veze.

Zdravlje:
Avitaminoza.

 

Vaga

 

Posao:
Ključ uspeha je savršena poslovna komunikacija, jer Vam upravo to može doneti veliki napredak na poslu. Međutiim, atmosfera je takva da je sve kao da hodate po konopcu, jedna pogrešna reč i šanse se smanjuju. Ukoliko ste nezadovoljni, pravi je trenutak da potražite bolje mesto.

Ljubav:
Vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz turbulentnu fazu. Nezadovoljni ste nekim aspektom njegovog ponašanja. Sada je pravi trenutak da to ispravite i da mu skrenete paznju. U suprotnom, možete se udaljiti jedno od drugog.

Zdravlje:
Variranje pritiska.

 

Škorpija

 

Posao:
Vaše polje komunikacije i poslovnih odnosa, može doneti poteškoce u odnosu sa nekim saradnicima. To znači da ćete uspeh u poslovnim pregovorima postići uz veće napore nego što je to inače slučaj. Pripremite rezervni plan ako radite u uslužnim delatnostima.

Ljubav:
Ovaj period unosi decu dinamiku u Vaš ljubavni zivot, pa ce Vaš odnos sa partnerom biti prožet pojačanom strašću. Slobodne Škorpije očekuje obnavljanje veze sa bivšom ljubavi. Do toga može doći čak i kroz slučajan susret.

Zdravlje:
Smanjite unos alkohola, ali i pušenje, takođe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker