zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. maja)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Žena, Devojka, Moda, Proleće, Leto, Horoskop, Sreća
foto: SunKids/Shutterstock

Strelac

 

Posao:
Ovaj period je od ključnog značaja, jer Vam donosi mogućnost da sklopite sporazum o dugoročnoj saradnji, koja može u velikoj meri da popravi Vašu finansijsku situaciju na duže staze. Uspeh Vas očekuje u okviru trgovine, uslužnih delatnosti, finansija i komunikacija.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom u ovom periodu će biti veoma skladan, a uspešno ćete realizovati zajednički plan od ranije. Očekuje Vas veoma zanimljivo i uzbudljivo putovanje. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa jednim neodoljivim Blizancem.

Zdravlje:
Meteoropata ste!

 

Jarac

 

Posao:
Imate naglašenu potrebu za savršenom organizacijom u obavljanju poslovnih zadataka. Ključ uspeha nalazi se u poštovanju prioriteta zato je neophodno da uradite prvo ono sto je najvažnije. Očekuje Vas prekid jedne i početak druge poslovne saradnje.

Ljubav:
Ukoliko ste dugo nezadovoljni nekim aspektima Vašeg odnosa sa partnerom, u ovom periodu to može kulminirati u vidu rasprave i rešenje problema u stilu „ ili - ili”. Slobodne Jarčeve sudbinsko poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Škorpije.

Zdravlje:
Reumatski bolovi. Problemi sa kičmom.

 

Vodolija

 

Posao:
Postojeći aspekti u ovom periodu mogu Vam doneti uspeh kroz kreativne oblasti i originalne poslovne ideje. Takođe, sada imate naglašenu potrebu da u ovom periodu počnete sa sprovođenjem u delo Vaših najsmelijih poslovnih ideja.

Ljubav:
Pred Vama je veliki broj prilika da uđete u ljubavnu vezu, ali Vam to u isti mah može stvoriti dilemu, jer Vam se različite osobe mogu dopasti na različit način. Pa ipak, osoba u znaku Lava ili Ovna u potpunosti ce osvojiti Vašu pažnju.

Zdravlje:
Provedite više vremena u prirodi, uz povremenu aktivnost.

 

Ribe

 

Posao:
Sada će vam se pojačati intuicija za pravac razvoja daljeg poslovanja i najbolje izvore potencijalnog prihoda. Očekuje Vas početak poslovne saradnje, i to na dugoročnom nivou. Sve to će doprineti stabilizaciji Vašeg finansijskog plana na duge staze.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom ulazi u veoma lep i romantičan period u kojem ćete mnogo vise vremena provoditi zajedno. Planirate neko zajedničko putovanje i to ćete uspešno realizovati. Slobodne Ribe očekuje susret sa jednom fatalnom Devicom.

Zdravlje:
Izbegavajte zadimljene prostorije.

makonda-tracker