zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. maja)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: JKstock/Shutterstock
foto: JKstock/Shutterstock

Ovan

 

Posao:
Ovaj period ima poseban značaj jer su aspekti izuzetno moćni upravo u smislu pravca razvoja Vaše karijere. Uspeh postižete kroz inovativne ideje i svoj originalni poslovni pristup. Finansijski uspeh.

Ljubav:
Slobodni Ovnovi već sada mogu da osete dašak proleca, jer im planete donose sudbinski susret i mogućnost ljubavi na prvi pogled. Očekuje Vas početak nove ljubavne veze i mnogo lepih i romanticnih ljubavnih sastanaka. Harmoničan period očekuje one Ovnove koji su u vezi.

Zdravlje:
Glavobolja, može poticati od povisenog krvnog pritiska.

 

Bik

 

Posao:
Ovaj period je veoma važan za to da postavite temelje dugoročne poslovne saradnje. Očekuje Vas uspeh u saradnji sa inostranstvom, građevinarstvu i turizmu. Bikovi koji budu imali ispite u ovom periodu, trebalo bi da uspešno polože. Napredak u karijeri zahvaljujući stručnom usavršavanju.

Ljubav:
Vas odnos s partnerom može imati jednu težinu u ovom periodu. Možete zajedno prolaziti kroz jedan turbulentan životni period kada zajedno morate da rešite neki veliki egzistencijalni problem, a to će Vam poći za rukom.

Zdravlje:
Više se odmarajte.

 

 

Blizanci 

 

Posao:
Aspekti u vašem polju platnog prometa nalaze dodatno prilagođavanje realnim okolnostima na poslu. Taj aspekt ukazuje na potrebu da oprezno upravljate novcem. Trenutna poslovna situacija iziskuje precizno izrazavanje u poslovnoj komunikaciji da ne bi došlo do nesporazuma.

Ljubav:
Ovaj period mogu obeležiti potencijalni nesporazumi s partnerom, ali će to, na sreću, biti kratkotrajne prirode. Očekuje Vas zajedničko putovanje. Slobodni Blizanci treba da budu realniji u vezi s potencijalnim partnerom da se ne bi razočarali.

Zdravlje:
Prehlada.

 

Rak

 

Posao:
Vaš poslovni uspeh zavisi od spremnosti da u svoje poslovanje unesete nešto bitno novo. Bilo da je reč o novim metodama rada, novom marketingu ili novim članovima saradničkog tima, to će u značajnoj meri unaprediti Vaše poslovanje. Uspeh Vas očekuje u okviru uslužnih delatnosti i trgovine.

Ljubav:
Sve ono što je dotrajalo, što predstavlja okoštalu formu, ispražnjenu od svoje suštine, trebalo bi baciti sa palube kako biste mirno nastavili svoju životnu plovidbu. Odnosi gde vise nema emocija mogu da se okončaju.

Zdravlje:
Probavne smetnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker