zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 2. maja)

0

Proverite šta vam nam je ove nedelje spremio ples planeta

Proleće, Sreća, Mir, Osmeh, Lepota, Priroda
foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Strelac

 

Posao:
Pred Vama je veoma uspešan period na finansijskom planu kada ćete najveći napredak ostvariti u okviru uslužnih delatnosti, finansija ili u odnosima sa javnošću. Polje poslovanja je sve vreme prikazano kao vrlo pozitivno, imaćete dodatnu energiju i elan, tako da ćete sve lakše postići, kao i za mnogo manje vremena.

Ljubav:
Slobodni Strelčevi u ovom periodu mogu da pređu granicu prijateljstva sa osobom prema kojoj odavno gaje duboka osećanja. Pred vama je period zbližavanja. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period.

Zdravlje:
Migrena.

 

Jarac


Posao:
Ovaj period je veoma povoljan za one Jarčeve koji su zacrtali poslovni cilj da se osamostale i započnu sopstveni biznis. Ovaj period vam pruža mogućnost da sprovedete detaljnu organizaciju poslovanja i okupite tim saradnika. Uspeh ce postići oni Jarčevi koji se bave kreativnim zanimanjima i dizajnom.

Ljubav:
Aspekt konjunkcije Plutona i Venere omogućiće vam da sporna pitanja i probleme između vas i partnera rešite i sve dovedete u red. Jarčevi koji su slobodni mogu da se zaljube u osobu u znaku Škorpije ili Bika.

Zdravlje:
Reuma.

 


Vodolija


Posao:
Pred vama je veoma povoljan period da stabilizujete i unapredite svoju finansijsku situaciju. To ćete postici zahvaljujući ispravnim poslovnim potezima i izborom pravog tima saradnika. Očekuje vas primamljiva poslovna ponuda iz inostranstva koja vam može doneti veliki preokret.

Ljubav:
Ovaj period doneće slobodnim Vodolijama više prilika za početak ljubavne veze. Međutim, moguća je dilema, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe. Vodolije koje su u vezi ili u braku očekuje rešenje jednog važnog problema.

Zdravlje:
Loša cirkulacija.


Ribe


Posao:
Ribe mogu da ostvare znaclajan uspeh na poslovnom planu, i to posebno ukoliko se bave menadžmentom ili informatičkom oblascu. Ribe koje sarađuju sa inostranstvom da budu oprezni, jer postoji mogućnost nekog nesporazuma koji bi mogao naneti gubitak.

Ljubav:
Period sklada i harmonije između vas i partnera. Postoji mogućnost da ćete zajedno otputovati na neku egzotičnu destinaciju. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Device ili Škorpije. Poznanstvo se vrlo brzo može pretvoriti u veoma lepu ljubavnu vezu.

Zdravlje:
Nervoza.

 

 

makonda-tracker