zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 2. maja)

0

Proverite šta vam nam je ove nedelje spremio ples planeta

Proleće, Sreća, Cveće, Priroda, Lepota
foto: ESB Professional/Shutterstock


Lav


Posao:
Lavove očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima poput dizajna, mode umetnosti. Najveći finansijski uspeh mogu imati Lavovi koji se bave trgovinom, uvozom - izvozom. Ovaj period doneće vam poslovno putovanje i poslovni sastanak koji će biti naporan, ali uspešan.

Ljubav:
Vas odnos sa partnerkom povremeno može biti prozet nedovoljnim razumevanjem ili nespremnošću vašeg partnera da razume vašu zauzetost poslom. Iz tog razloga biće neophodan krajnje otvoren razgovor. Slobodne Lavove očekuje veoma uzbudljiv sastanak sa Strelcem.

Zdravlje:
Aritmija.
 

Devica


Posao:
Aspekti su vam vrlo povoljni za putovanja, saradnje sa inostranstvom i poslovnog usavršavanja. To će vam doneti dodatni elan i energiju da u okviru ovih oblasti dati svoj maksimum. Vaša upornost može vam doneti uspeh u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima.

Ljubav:
Slobodne Device osećaju daleko više od običnog prijateljstva prema jednoj osobi. Međutim, neodlučni su da naprave prvi korak. Pa ipak, planete vam pružaju podršku da upravo u ovom periodu započnete novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje:
Probavne smetnje, promenite način ishrane.

 


Vaga


Posao:
Ovaj period je veoma povoljan za to da unapredite svoju finansijsku situaciju. Postoji velika mogućnost da ce se pojaviti neki vanredni izvori prihoda. Postojeći aspekti najavljuju vam uspeh u kreativnim zanimanjima.

Ljubav:
Planete nam pružaju podršku da rešite dugotrajan problem koji se s vremena na vreme pojavljuje u okviru vaše porodice, kao i u odnosu između vas i partnera. Slobodne Vage imaće brojne prilike da pronađu svoju srodnu dušu, a to može biti preko prijatelja ili na putovanjima.

Zdravlje:
Smanjite unos testa, pekarskih proizvoda.
 

Škorpija


Posao:
Škorpijama se pruza jedinstvena prilika da ostvare veliki napredak u karijeri, a to se posebno odnosi na one koji se bave uslužim delatnostima, prosvetom ili nekim kreativnim zanimanjem. Planete vam pružaju podršku da budete unapređeni, ali s druge strane moguće su zavist i manipulacije od strane kolega.

Ljubav:
Glavna tema na ljubavnoj sceni Škorpija je obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Do svega toga moze da dođe čak i kroz neki slučajan susret. Škorpije koje su u vezi očekuje stabilan period.

Zdravlje:
Sklonost povredama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker