zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 18. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

Žena, Proleće, Leto, Cvet, Osmeh, Sreća, Horoskop, Žuta boja, Šešir, Cvetni dezen
foto: Maria Markevich/Shutterstock

Lav 

 

Posao:
Lavove koji sarađuju sa nekim stranim kompanijama očekuje uspeh, ali pod uslovom da sklope kompromisno rešenje u okviru postizanja važnog dogovora. Uspeh vas očekuje u okviru uslužnih delatnosti, turizma i zdravstva.

Ljubav:
Vaš ljubavni život u ovom periodu veoma je buran i može vam doneti brojne ljubavne avanture. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo na nekom putovanju. Jedna osoba u znaku Vodolije ili Ovna može vas potpuno očarati i sa njom je moguć početak veze. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.

Zdravlje:
Migrena.

 

Devica

 

Posao:
Akcenat je na savršenoj prezentaciji vaših ideja budući da će Vam upravo to doneti proširenje kruga poslovnih saradnika i uspešno sklapanje novog sporazuma. Uspeh očekuje one Device koje se bave pisanjem.

Ljubav:
Planete su vam naklonjene da priđete osobi koja vam se dugo dopada. Previše ste se udubili u analize, a to vas sprečava da budete spontani u društvu i da otvoreno priđete osobi prema kojoj ste razvili osećanja koja prevazilaze prijateljstvo.

Zdravlje:
Došlo je proleće, vreme je da se aktivirate. Odlazak u prirodu bi vam prijao.

 

Vaga

 

Posao:
Vaš odnos sa autoritetima i nadređenima u ovom periodu može biti problematičan. To ce zahtevati dodatno prilagođavanje i odmereniji nastup. Ukoliko želite nesto bitno da promenite, sada je pravi trenutak da se izborite za svoja prava ili da potražite neko novo, bolje radno mesto. Očekuje se vaš uspeh kroz rad sa klijentima i uslužne delatnosti.

Ljubav:
Vas partner pokazuje spremnost da se promeni u skladu sa vašim primedbama na račun njegovog ponašanja. Konstruktivnim razgovorom uspešno ćete prevazići ranije poteškoće.

Zdravlje:
Problemi sa grčevima.

 

Škorpija

 

Posao:
Ovaj period donosi vam mogućnost unapređenja, odnosno proširenja kruga dužnosti. Uprkos napretku u karijeri i poboljšanju finansijske situacije, od strane nekih kolega možete doživeti neprijatnosti. Pripremite se za neke spletke koja će dopreti do Vas i pritom zadržite neutralan stav.

Ljubav:
Obnavljanje veze iz prošlosti može obeležiti ovaj period. Atmosferu obeležava nastavak ljubavne priče koje se naglo završila zbog nekog velikog nesporazuma. Škorpije koje su u vezi očekuje lep period uprkos manjim nesuglasicama.

Zdravlje:
Prehlada.

 

makonda-tracker