zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 18. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Proleće, Žena, Moda, Šešir, Leto, Priroda, Horoskop, Sreća
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Strelac

 

Posao:
Veoma je važno da u ovom periodu budete disciplinovan i da radite prvo ono što je najvažnije. Naime, postoji mogućnost previda i pogrešnih procena. Savršenu samodisciplinu, možete postići uspeh u trgovini, finansijama i kreativnim zanimanjima kao što su moda i dizajn.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan veoma lep i harmoničan period. Očekuje Vas zajedničko putovanje i mnogo izlazaka. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Blizanaca ili Lava, i to preko prijatelja.

Zdravlje:
Problem sa varenjem.

 

Jarac

 

Posao:
Ključ uspeha u ovom periodu je stroga disciplina i organizacija radnih aktivnosti. Postići ćete uspeh u okviru posebnih pregovora, na kojima možete zaključiti veoma unošan sporazum. Novi elementi u vašem radnom okruženju mogu podrazumevati nove članove tima zaposlenih.

Ljubav:
U okviru vaše porodice može da dođe do velikih promena. Moguće su nesuglasice između vas i vaših ukućana, tako da se možete osetiti neshvaćeni. Neophodno je da sto pre prevaziđete taj problem zajedno sa partnerom. Srešćete zanimljivog Raka.

Zdravlje:
Reumatski bolovi.

 

Vodolija

 

Posao:
Polje komunikacije najavljuje nove bitne elemente u vašem radnom okruženju. Očekuje vas proširenje kruga saradnika, kao i neka nova zaduženja koja vam mogu pripasti zbog zasluga i postignutih rezultata. Uspeh u ovom periodu postižete kroz originalne ideje, kojim ćete zadiviti saradnike, kao i nadređene.

Ljubav:
Slobodne Vodolije očekuje veoma buran period na ljubavnom planu kada im se mogu ukazati prilike za brojne ljubavne avanture. Međutim, pažnju će vam privući jedna veoma markantna osoba u znaku Lava ili Ovna.

Zdravlje:
Loša cirkulacija.

 

Ribe

 

Posao:
Vaše polje novca ukazuje na oscilacije na finansijskom planu, koje se mogu kretati od neočekivanih dobitaka do iznenadnih izdataka na koje niste računali. Stoga u ovom periodu morate oprezni je upravljati novcem.

Ljubav:
Ovaj period prolazi u znaku harmonije u vašem odnosu sa partnerom. Očekuje vas uspešno ostvarenje zajedničkog plana, kao i putovanje. Slobodne Ribe mogu da se nađu u dilemi da li je osoba sa kojom su počeli da se viđaju ona prava ili ne. Sačekajte da vam to pokaze vreme.

Zdravlje:
Više se krećite, postali vrlo statični.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker