zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 18. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao:
Poseban uspeh očekuje one Ovnove u oblasti informatičke tehnologije, kao i naučnih istraživanja. Neverovatno moćan aspekt upravlja vašim poljem organizacije i poslovne saradnje, ukazuje na bitne nove elemente u okviru vašeg poslovanja i radnog okruženja. Veliki napredak u karijeri.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period harmonije. Uspešno ćete prevazići ranije nesuglasice. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Vodolije ili Lava.

Zdravlje:
Glavobolja, stres, dugo ste opterećeni poslovnim obavezama.

 

Bik

 

Posao:
Planete koje upravljaju vašim poljem poslovanja, ukazuju na neizvesnu situaciju na poslovnom planu. Suština se sastoji u tome da se pred vama otvara veći broj opcija što može da vas dovede u dilemu. Neophodno je da dobro promislite o svemu.

Ljubav:
Period harmonije u odnosu s partnerom može povremeno biti prožet nesuglasicama, ali će sve biti kratkotrajno i od minornog značaja. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Škorpije ili Jarca i da se sa njom upuste u vezu.

Zdravlje:
Vreme je da smanjite unos slatkiša!

 

Blizanci 

 

Posao:
Ključ uspeha je savršena organizacija i postovanje prioriteta u obavljanju radnih zadataka. U suprotnom slučaju, može doći do probijanja krajnjeg roka i problema sa saradnicima. Planete su Vam naklonjene ukoliko želite da započnete privatni biznis ili saradnju sa nekim prijateljima.

Ljubav:
Povoljni aspekti doprinose boljem razumevanju između Vas i partnera. To je otvoren razgovor putem kojeg ćete uspešno prevazići ranije nesuglasice. Slobodne Blizance očekuje lep izlazak u društvo i poznanstvo sa jednim Strelcem.

Zdravlje:
Izbegavajte alkohol.

 

 

Rak

 

Posao:
Polje poslovanja ukazuje na ekspanziju i uspeh u uslužnim delatnostima. Ako radite sa klijentima ili u medijima, možete da postignete popularnost. Očekuju vas priznanja za rezultate. Vaša stara saradnja može biti prekinuta, ali vas zato očekuje početak nove.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan miran period u kojem oboje pokazujete spremnost na razumevanje jedno drugog. Slobodne Rakove očekuje veoma buran period kada mogu započeti ljubavnu vezu sa osobom drugačijeg kulturnog porekla.

Zdravlje:
Problemi sa želucem, gorušicom.

 

makonda-tracker