zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 11. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji pred nama...

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Nepovoljni aspekti mogu da stvore jednu vrstu posebne blokade u okviru Vašeg poslovanja. Razvoj situacije zahtevaće dosta prilagođavanja i promenu Vašeg unapred zacrtanog plana. Biće neophodno da improvizujete rešenja da biste izasli na kraj sa rokovima.

Ljubav:
Ovaj period obeležiće početak nove ljubavne veze za Ovnove koji su slobodni. Tu osobu možete upoznati preko posla ili na nekoj zabavi. Ovnovi koji se nalaze u vezi uspešno će realizovati zajednički plan. Moguće je kratko putovanje.

Zdravlje:
Variranje pritiska. Promenite terapiju.

 

BIK

 

Posao:
Izazov ovog perioda sastoji se u tome da prebrodite poteškoće u komunikaciji sa saradnicima. Neko od njih može da napravi previd ili da uradi nešto bez Vašeg znanja što bi moglo da Vas ošteti. Uprkos tome, zahvaljujući mudrim poslovnim potezima, Vas očekuje uspeh na finansijskom planu.

Ljubav:
Potrudite se da igrate otvorenih karata sa partnerom. U suprotnom slučaju, vrlo lako bi moglo da dođe do krize poverenja na duže staze. Otvorenim razgovorom možete sve to sprečiti. Slobodnim Bikovima predstoji burna avantura.

Zdravlje:
Osetljivost grla.

 

BLIZANCI

 

Posao:
Polje komunikacija ukazuje na to da širite krug saradnika, kao i na uspeh u okviru saradnje sa stranim kompanijama. Tokom ovog perioda budite posebno oprezni u upravljanju novcem budući da je povećana mogućnost da dođe do zastoja veoma važnog priliva novca.

Ljubav:
U ovom periodu ćete realizovati jedan zajednički plan i to će Vas ispuniti zadovoljstvom. Ovo je veoma lep period između Vas i partnera kada ćete uživati u lepim trenucima i u jednom kraćem putovanju. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim Lavom.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

RAK

 

Posao:
Nepovoljan aspekt u Vašem polju karijere ukazuje na to da je moguća neka prepreka u okviru Vašeg poslovanja. Moguće su spletke i nepredviđeni potezi jednog od Vaših saradnika koji Vas mogu izbaciti iz takta. Moguć je prekid jedne saradnje i početak druge.

Ljubav:
U ovom periodu Vas očekuju ozbiljnije nesuglasice i rasprava sa partnerom. Negativan komentar od strane partnera na račun Vaše prezauzetosti poslom može da uzrokuje čitav niz negativnih opaski na račun njegovog ponašanja, tako da je moguća svađa.

Zdravlje:
Poteškoće sa zubima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker