zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 21. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Planetarna situacija na nebu predstavlja fantastičnu podršku u Vašem nastojanju da ostvarite dugoročne ciljeve. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave umetnošću, turizmom, prosvetom i trgovinom.

Ljubav:
Sada ste predstavljeni kao glavni akter na astrološkoj ljubavnoj sceni. Poseban blagoslov ispuniće Vaš odnos sa partnerom koji bi trebalo sve više da dobija na kvalitetu. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu.

Zdravlje:
Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije. Smanjite pušenje; ne prija Vam!

 

JARAC

 

Posao:
Sadašnja situacija doprineće Vašoj moći sugestivnosti, što će Vam pomoći u poslovnim pregovorima. Uprkos poteškoćama tokom poslovnog sastanka, Vi ćete uspeti da sklopite sporazum o dugoročnoj saradnji. Trebalo bi da se pripazite spletaka i konkurencije.

Ljubav:
Jarčevi koji su nezadovoljni u vezi i koji već dugo prećutkuju neku nepravdu, pod uticajem trenutnih aspekata mogu da donesu radikalnu odluku. Zahvaljujući otvorenom razgovoru sa partnerom, moći će da odrede da li će doći do raskida veze.

Zdravlje:
Izbegavajte masnu, začinjenu hranu.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Prisustvo planeta u Vašem polju tajni doprineće tome da održite veoma važan poslovni sastanak u tajnosti. Odlučili ste da sprovedete u delo svoje inovativne ideje i ljubomorno ih čuvate kako informacije ne bi procurile do konkurencije.

Ljubav:
Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Pa ipak, budite oprezni kako ne bi došlo do skandala i kako se ne biste iskompromitovali. Vodolije u vezi očekuju manji nesporazumi, koje će sa lakoćom prevazići otvorenim razgovorom.

Zdravlje:
Jak kašalj.

 

RIBE

 

Posao:
Ovaj period je veoma povoljan za ostvarenje Vaših dugoročnih poslovnih ciljeva. Poseban uspeh Vas očekuje u saradnji sa inostranstvom, a s tim u vezi Vas očekuje i proširenje kruga saradnika.

Ljubav:
Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na nekom putovanju. Ta osoba može biti drugačijeg kulturnog porekla. Ribe koje su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja. Porazgovarajte otvoreno sa partnerom, rešićete nedoumice.

Zdravlje:
Problemi sa želucem, varenjem. Neophodan je odlazak kod lekara, kao i promena režima ishrane.

makonda-tracker