zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 21. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao:
Planetarni aspekti doneće uspeh Lavovima koji rade u prosveti, kao i onima koji se bave umetnošću, modom i dizajnom. Očekuju Vas popularnost i pohvale od strane kolega i nadređenih. Lavovi koji planiraju da sarađuju sa inostranstvom uživaju posebnu naklonost planeta.

Ljubav:
Ovaj period je jedan od najromantičnijih tokom ovog meseca, jer Vam donosi brojne prilike da upoznate zanimljivu osobu sa kojom možete da ostvarite ozbiljnu vezu. Lavovi koji su u vezi ulaze u veoma lep period.

Zdravlje:
Učestale glavobolje mogu preći u migrene.

 

DEVICA

 

Posao:
Veliki napredak u karijeri očekuje one Device koje rade u prosveti ili se bave modom ili dizajnom. Vaša firma prolazi kroz period reorganizacije, a to može doneti promenu u opisu radnog mesta i proširenje kruga dužnosti. Pripazite na finansije, jer su mogući neočekivani izdaci.

Ljubav:
Danas ćete uspešno rešiti jedan dugotrajan problem u okviru Vašeg odnosa sa partnerom ili u Vašem odnosu sa ukućanima. Device koje su slobodne mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Zdravlje:
Nervoza, napetost.

 

 

VAGA

 

Posao:
Ukoliko želite da promenite radno mesto, ovaj period Vam je izuzetno povoljan da to i učinite. Vaš odnos sa nadređenima u ovom periodu može vrlo lako da krene silaznom putanjom, tako da ćete poželeti da nešto iz korena promenite.

Ljubav:
Nesuglasice u Vašem odnosu sa partnerom ili sa ukućanima mogu Vas ispuniti nezadovoljstvom. Osećate potrebu za tim da nešto bitno promenite, ali će rešenje tog problema zavisiti i od ostalih. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom u znaku Ovna ili Lava, i to preko posla.

Zdravlje:
Alergija.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Veoma povoljan period da unapredite finansijski plan. Škorpije očekuje dobitak kroz saradnju sa inostranstvom, ali bi u pregovorima i prilikom sklapanja ugovora trebalo da se pripaze nesporazuma. Poseban uspeh ocekuje Škorpije koja se bave finansijama, trgovinom i uslužnim delatnostima.

Ljubav:
Slobodne Škorpije mogu da se nađu u situaciji da obnove vezu sa osobom koja im je značila u prošlosti. Pa ipak, s tim u vezi se mogu javiti neke stare dileme. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da nađu kompromisno rešenje.

Zdravlje:
Upala grla.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker