zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji od 28. februara do 7. marta...

foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock
foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock

LAV

 

Posao:
U ovom periodu povlačite veoma bitne poslovne poteze koji mogu da imaju dugoročan značaj i da Vam donesu uspeh na finansijskom planu na duže staze. Očekuje Vas potpisivanje važnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Možete ostvariti veliki napredak u karijeri.

Ljubav:
Slobodni Lavovi imaju veliki broj prilika da pronađu svoju srodnu dušu. Veoma zanimljivu osobu možete da sretnete na nekom putovanju ili preko prijatelja. Lavovi koji su u vezi mogu imati ljubomorne scene od strane partnera, ali će problem brzo prevazići.

Zdravlje:
Smanjite cigarete.

 

DEVICA

 

Posao:
Ovaj period donosi Vam uspeh u okviru oblasti kao što su prosveta, uslužne delatnosti i sva kreativna zanimanja. Pruža Vam se prilika da ostvarite veliki korak napred u karijeri, i to kroz neki program specijalizacije ili profesionalnog usavršavanja. Izuzetno povoljan finansijski period.

Ljubav:
Planetarni aspekti u polju emotivnih odnosa, mogu Vam doneti potencijalne nesporazume sa partnerom i osećaj da ste neshvaćeni. Zato je veoma važno da pažljivo izražavate svoje stavove.

Zdravlje:
Osetljivost grla. Izbegavajte hladne napitke, sokove.

 

 

VAGA

 

Posao:
Povoljni aspekti doneće vam priliku da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju. Pored toga, planete Vam pružaju podršku da proširite krug poslovnih saradnika, pa čak i da promenite posao, ukoliko Vam trenutni posao ne odgovara.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom, uprkos njegovim povremenim ljubomornim scenama, sve više dobija na kvalitetu. Uspešno ste prevazišli neki problem i sada sve kreće ka daljoj harmonizaciji Vašeg odnosa. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa jednim šarmantnim Lavom.

Zdravlje:
Zadržavanje tečnosti u organizmu.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Pruža Vam se jedinstvena prilika da ostvarite veliki finansijski uspeh. Veoma je važno da se sada aktivirate i da povučete pažljivo unapred osmišljen poslovne poteze, jer će Vam to doneti uspeh na dugoročnom nivou. Poseban uspeh očekuje Škorpije koje se bave umetnošću, prosvetom i uslužnim delatnostima.

Ljubav:
Planetarni aspekti doprinose poboljšanju kvaliteta ljubavnog života. Škorpije koje su u vezi trajno će stabilizovati svoj odnos sa partnerom i uspešno će prevazići neki problem.

Zdravlje:
Poteškoće sa vidom. Obratite se oftalmologu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker