zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji od 28. februara do 7. marta...

foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock
foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Uspešna saradnja sa nekom stranom kompanijom i vrlo važan poslovni sastanak obeležiće ovaj period. Možete imati i neočekivano poslovno putovanje. Što je najvažnije, čak i pomalo rizični poslovni potezi mogu Vam doneti značajan finansijski dobitak.

Ljubav:
Vaš odnos s partnerom tokom ovog perioda može da prolazi kroz krizu, ali posebnog tipa. Reč je potpuno različitim stavovima što se tiče nekog bitnog pitanja. Neophodno je da to prevaziđete nekim kompromisnim rešenjem.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Unesite vitamine i minerale, kao i više tečnosti.

 

BIK

 

Posao:
Povoljni aspekti utiču na Vaše polje prometa i donose Vam povećan obim posla, što za sobom povlači značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje Vas uspeh u okviru saradnje sa stranom kompanijom, pravnih rešenja i turizma. Profesionalno usavršavanje doneće Vam napredak u karijeri

Ljubav:
Ovo je povoljan period da prevaziđete nesuglasice sa partnerom i stabilizujete vezu. Uspešno ćete rešiti problem koji postoji u okviru vaše porodice. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Škorpije.

Zdravlje:
Osetljiva stopala.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Planetarni aspekti u Vašem polju komunikacije doneće Vam proširenje kruga saradnika i uspeh u javnim nastupima i ličnim prezentacijama. Akcenat je na saradnji sa inostranstvom, kao i na čestim putovanjima tokom ovog perioda. Poboljšanje finansija.

Ljubav:
Slobodni Blizanci mogu da imaju veliki broj prilika da sretnu svoju srodnu dušu. Međutim, izazov je kako prepoznati onu pravu i odabrati kvalitet umesto kvantiteta. Blizanci koji su u vezi kreću se u pravcu daljeg zbližavanja.

Zdravlje:
Osetljivost grla. Izbegavajte hladna, gazirana pića.

 

RAK

 

Posao:
Prisustvo planeta u Vašem polju poslovanja, mogu Vam doneti talas veoma pozitivne energije i doprineti proširenju obima posla i uspeh u uslužnim delatnostima, poslovima koji se tiču finansija i uopšte rada sa klijentima.

Ljubav:
Slobodni Rakovi mogu da uđu u vezu s osobom u znaku Jarca ili Device. U početku mogu imati pomešana osećanja i preispitivati se da li su načinili pravi izbor. Rakovi koji su u vezi mogu imati nesuglasice s partnerom, ali će ih vrlo brzo prevazići.

Zdravlje:
Vrtoglavica, pad pritiska. Obavezno se obratite kardiologu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker