zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji od 28. februara do 7. marta...

foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock
foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Ovaj period je veoma povoljan, jer Vam donosi priliku da postavite temelje budućeg poslovanja i proširite krug poslovnih saradnika. Veliki uspeh mogu da postignu oni koji se bave trgovinom, turizmom i saobraćajem. Očekuje Vas unapređenje finansijske situacije.

Ljubav:
Strelčevi koji su u vezi razmišljaju ozbiljno o ozvaničenju svog odnosa sa partnerom. Sve ima dublji i dalekosežniji značaj, pa će mnogi Strelčevi razmišljati o zasnivanju porodice. Slobodni Strelčevi će upoznati veoma privlačnu osobu preko posla.

Zdravlje:
Odlično se osećate.

 

JARAC

 

Posao:
Aspekti ukazuju na bitne odluke na poslovnom planu. Moguće je unapređenje, odnosno proširenje kruga dužnosti, i novi elementi u opisu Vašeg radnog mesta. Veliki uspeh očekuje one koji se bave marketingom, koji predstavljaju lidere i koji nastoje da započnu privatni biznis.

Ljubav:
U ovom periodu postoji mogućnost da obnovite vezu sa bivšom ljubavi. Pa ipak, to Vam može doneti neku dilemu u pogledu potencijalnog pojavljivanja nekog starog problema koji je postojao između Vas.

Zdravlje:
Reumatični ste. Obratite se reumatologu, radi terapije.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Ovaj period može Vam doneti unapređenje finansijske situacije. Neophodno je da povučete pažljivo osmišljene poslovne poteze kako biste ostvarili dugotrajan napredak. Pa ipak, Vaš odnos sa nekim od nadređenih na momente može postati problematičan.

Ljubav:
Možete se naći u velikom iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pa ipak, budite oprezni i dobro razmislite da li je ta osoba ona prava za Vas ili ne. Vodolije koje su u vezi očekuje poboljšanje u kvalitetu u odnosu sa partnerom.

Zdravlje:
Loša periferna cirkulacija.

 

RIBE

 

Posao:
Ovaj period donosi Vam priliku da završite rad na nekom dugoročnom projektu. Dobićete pohvale od strane kolega i nadređenih, a moguće je i unapređenje. Veliki uspeh očekuje Vas ukoliko sarađujete sa nekom stranom kompanijom i ako radite u okviru informacionih tehnologija. Bolje finansije.

Ljubav:
Slobodne Ribe mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja. Očekuje Vas ljubav na prvi pogled. Ribe koje su u vezi ulaze u jedan stabilan i veoma lep period u odnosu sa partnerom uz planiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje:
Bolovi u nogama.

makonda-tracker