astro prognoze

Jedan znak čeka POSEBNO BURAN kraj nedelje: Horoskop za VIKEND (do 21. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za ovaj vikend i u kakvom raspoloženju ćete sačekati ponedeljak i početak iduće sedmice...

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Ispred nas je vikend, a za koji horoskopski znak će biti posebno buran, proverite u prognozi za svaki znak Zodijaka...

 

OVAN

 

Mesec u Devici vam početkom vikenda pruža priliku da sagledate i shvatite koliko volite sebe. Bićete puni samopouzdanja, a zauzeti Ovnovi će u centar pažnje staviti svoju emotivnu vezu. Slobodni Ovnovi će se posvetiti prijateljima. Moguće su svađe u nedelju ujutru.

 

BIK

 

Mesec u Devici utiče na poboljšanje vaše kreativnosti i dobru organizaciju. U subotu se posebno brinete o sebi, posvećujete se zdravoj ishrani i opuštate se. Idealno je da boravite u prirodi. U nedelju će vam više priajti samoća.

 

BLIZANCI

 

Mesec u Devici skreće pažnju na porodicu, pa ćete joj se maksimalno posvetiti. Subota i nedelja su vreme za romantiku i entuzijazam. Pripremite se na emotivne momente!

 

RAK

 

Mesec u Devici vas usmerava ka detaljima i činiće da uspešno komunicirate sa svima. U subotu biste mogli da ostvarite veliku želju., Nedelja vam donosi ljubav i mnogo pažnje od osobe od koje to priželjkujete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

LAV

 

Mesec u Devici vas podstiče da obratite pažnju na detalje i organizaciju, a čeka vas i poboljšanje finansiaj. Subota i nedelja su dani za dobru komunikaciju i poboljšanje emotivnih i porodičnih veza. Iskoristite vikend da završite davno započet posao.

 

DEVICA

 

Mesec u Devici utiče pozitivno na vaše samopouzdanje. Dobri su dani za kreativnost i poboljšanje finansija. Dobićete podsticaj i odličnu priliku da rešite problem koji već dugo "vučete" i muči vas.

 

 

VAGA

 

Mesec je u Devici utiče na vašu intuiciju; verujte joj! Bićete blagosloveni ovih dana, pa iskoristite to da se posvetite sebi i sopstvenoj nezi, kao i da uživate u stvarima koje volite i verujte u sebe.

 

ŠKORPIJA

 

Mesec u Devici pozitivno utiče na vaše prijateljske odnose i komunikaciju. Isplanirajte sve događaje i viđanja ovih dana unapred i nećete imati ni jedan jedini problem. Subota i nedelja donose vam posao za koji nećete biti sigurni da ga se treba latiti, ali obavezno prihvatite; verujte u sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

STRELAC

 

Mesec u Devici utiče na uspeh na profesionalnom planu. Očekujte dobre vesti. Posvetićete se i čišćenju kuće i haosa koji vas je sputavao i blokirao. Za vikend vas čeka i odlična komunikacija sa vašom srodnom dušom.

 

JARAC

 

Mesec u Devici donosi vam pravu avanturu ovog vikenda! Buran kraj nedelje donosi vam priliku za nove mogućnosti, puni ste ideja i verujte svom instinktu kad vam ukazuje da je nešto u ovom trenutku pravi izbor za vas. Čeka vas uspeh.

 

 

VODOLIJA

 

Mesec u Devici utiče pozitivno na ishod poslova koje delite i radite s drugim ljudima. Razmislite o tome da li bi vam zajednička ulaganja donela profit koji očekujete. Vikend vam donosi zabavu i promenu koju ste dugo priželjkivali.

 

RIBE

 

Mesec u Devici donosi divnu atmosferu u odnosu s partnerom. Vreme je za intimne i iskrene razgovore. Neke Ribe će uploviti u skrivenu vezu i aferu. Subota i nedelja će biti u znaku ljubavnih odnosa, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

 

 

makonda-tracker