astro

Mesečni LJUBAVNI horoskop za februar: Prognoza za pripadnike svih horoskopskih znakova

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Osim mesečnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za februar za svoj horoskopski znak:

 

OVAN

 

Iako možda ne provodite mnogo vremena misleći o budućnosti ili ljubavi vašeg života, priznaćete da vam takve misli prolaze kroz glavu češće nego inače, što se dešava zbog moći Marsa u Jarcu.

 

Ne morate porediti svoj ljubavni život sa svojim prijateljima, ali bilo bi dobro da napravite neki plan.

 

Mesec u Vodoliji vam donosi energiju koja vam treba da se pokrenete u novom pravcu. Lunarna energija vam pomaže da budete individualniji ako ste u vezi ili braku, a ohrabruje one koji su singl da potraže ljubav.

 

Neko od koga to ne očekujete bi mogao da vas iznenadi na dobar način, udvaranjem, šarmom, strašću...

 

BIK

 

Kombinacija Venere i Jarca daje vam motivaciju da krenete da razmišljate o svojoj ljubavnoj budućnosti. Drugim rečima, tražite nešto ozbiljnije od kratkoročnih veza i vezica.

 

Flertovanje tokom retrogradnog Merkura vam baš i nije išlo od ruke, a stvari se ne menjaju mnogo ni otkako je krenuo direktno. Možda ćete pomisliti da vam zato ni ne ide udvaranje od ruke kad je neko ko vam se dopada u pitanju, ali to što seksualna tenzija nije odmah planula ne znači da se vi toj osobi ne dopadate.

 

Konjunkcija Merkura i Platona donosi vam posebnu privlačnost, koja će nekoga veoma zainteresovati. 24. februara očekujte savršen sklop događaja kad je u pitanju voljena osoba, povećanje privlačnosti i romantiku na nivou.
 

 

BLIZANCI

 

Od početka februara pomažete drugima da pronađu ljubav, a to će se i vama dvostruko vratiti, jer će neko u istome pomoći i vama! Upoznaćete nekoga ko ima iste vrednosti kao vi, a to vas privlači više od fizičkog izgleda.

 

Izlazite iz rutine, isprobavate nove stvari. Ne odbacujte tehnologiju i društvene mreže kao važnog saveznika u pronalaženju ljubavi, već slobodno proverite svoj inbox i vidite čije poruke niste primetili, a pune su lepih reči i iskazivanja naklonosti!

 

Pazite kako pričate i upotrebljavate reči kad pričate s nekim ko je osetljiv, jer možda ste baš toj osobi vi zapali za oko. Ne potcenjujte nikoga, a ako se osećate usamljeno, to će se uskoro promeniti, jer sledi motivacija s neočekivane strane.

 

Ne izigravajte nekoga koga je teško dosegnuti, već budite to što jeste, više ćete biti cenjeni takvi.

 

RAK

 

Vaš emotivni lider je Mesec i on će i te kako pozitivno uticati na vas u narednom periodu. Oslanjajte se više na um, manje na srce, što čini pozitivan uticaj na vaš ljubavni život.

 

Merkur više nije retrogradan, te će vam biti mnoooogo lakše da komunicirate s potencijalnim partnerima. Uz to, ako dobijete negativan odgovor, lakše ćete ga podneti.

 

Dva dana posle Dana zaljubljenih ćete privući nekoga zanimljivog i posebnog, a obratite pažnju jer će to biti osoba koja ceni vaše talente, ne samo vaš izgled. 

 

Slušajte svoju intuiciju, romantični susret je moguć i onde gde mu se najmanje nadate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker