zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Sreća, Žena, Horoskop, Tema
foto: Shutterstock/Thanakorn.P

Strelac

 

Posao:
Pozitivan aspekt doprineće stabilizaciji na finansijskom planu. Očekuje Vas uspeh, ako se bavite trgovinom i uslužnim delatnostima. Uspešno ćete rešiti problem u komunikaciji sa nadređenima ili sa jednim problematičnim saradnikom.

Ljubav:
Planetarna situacija može da uzrokuje nesporazume na porodičnom planu. Neophodno je da upravo u ovom periodu rešite problem koji već dugo postoji među Vama. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna romansa sa osobom u znaku Vage ili Vodolije.

Zdravlje:
Prehlada, pracena temperaturom, kašljem. Testirajte se!

 

Jarac

 

Posao:
Aspekt na nebu, koji se aktivira tokom ovog vikenda najavljuje Vam period stabilizacije i unapređenja na finansijskom planu. Uspešno ćete prevazići problem u komunikaciji s poslovnim partnerima. Očekuje Vas proširenje kruga saradnika.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta, a poći ce Vam za rukom da ostvarite zajednički cilj koji ranije niste uspeli da ostvarite. Uspeh Vas očekuje kroz zajednički poduhvat. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju jednu fatalnu Škorpiju.

Zdravlje:
Mogući su problemi sa urogenitalnim sistemom.

 

Vodolija

 

Posao:
Povoljan aspekt na Vas ce se odraziti veoma pozitivno, ako se bavite kreativnim zanimanjem, umetnošću, medicinom ili radite administrativan posao. Ovaj period Vam može doneti unapređenje i priznanje od strane nadređenih.

Ljubav:
Slobodne Vodolije mogu da se odluče na to da priđu osobi koja im se odavno dopada, a postoji mogućnost i da pređu granicu prijateljstva sa osobom koju poznaju već duže vreme. U ovom periodu uživate posebnu podršku planeta za početak nove veze.

Zdravlje:
Izbegavajte brzu hranu, rezultati su pokazali povećan holesterol.

 

Ribe

 

Posao:
Uspešno cete završiti rad na dugoročnom projektu, a posebno zadovoljstvo ce Vam pričiniti to sto ćete postici veliki broj poslova za veoma kratko vreme. U tome će Vam pomoći i članovi Vašeg tima, a pred Vama je uskoro potpisivanje novog ugovora i proširenje kruga saradnika.

Ljubav:
Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom sa kojom će moći da ostvare ozbiljnu vezu. Ribe koje su u vezi uspešno će rešiti nesporazum sa partnerom i ulaze u period kada ce doći do dalje harmonizacije.

Zdravlje:
Bolovi u nogama, zadržavanje vode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker