zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

harizma, Sreća, Žena, Osmeh
foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Lav

 

Posao:
Nalazite se u veoma povoljnom periodu kada možete da očekujete unapređenje ili proširenje kruga duznosti, što će imati posledicu u vidu povišice i poboljsanje finansijske situacije u dužem vremenskom periodu. Poseban uspeh očekuje one koji se bave kreativnim zanimanjem, umetnošću Ili prosvetom.

Ljubav:
Harmonizacija odnosa sa partnerom turbulentnog perioda i krize poverenja. Ovaj period donosi Vam poboljšanje kvaliteta veze i realizaciju Vašeg ranijeg plana koji ste imali sa partnerom ili u okviru Vaše porodice.

Zdravlje:
Više se odmarajte.

 

Devica

 

Posao:
Ovaj period je povoljan na poslovnom planu budući da ćete uspešno prevazići problem u komunikaciji sa nekim kolegama na poslu. Vaš odnos sa nadređenima i dalje može da bude problematičan, pa se potrudite da pronađete kompromisno rešenje i zauzmete diplomatski stav.

Ljubav:
Očekuje Vas lep i harmoničan period između Vas i partnera. Ovaj vikend donosi Vam mnogo zadovoljstva na nekom kraćem putovanju koje ste odavno planirali. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivo osobu u znaku Riba ili Škorpije.

Zdravlje:
Anksioznost. Obratite se lekaru.

 

Vaga

 

Posao:
Planetarni aspekti u Vašem polju poslovanja mogu da Vam donesu pritisak velikog broja obaveza, s kojima ćete jedva izlaziti na kraj. Veoma je važno da se pridržavate radnog plana i da prvo uradite ono sto je najvažnije kako se ne biste izgubili u detaljima.

Ljubav:
Ulazite u mirnije vode, jer je turbulentan period sada iza Vas. Vaš partner je prihvatio komentare koje ste mu uputili na račun prevelike zauzetosti oko poslovnih obaveza. Slobodne Vage ulaze u vezu s osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje:
Zadržavanje tečnosti u organizmu.

 

Škorpija

 

Posao:
Uspeh očekuje one skorpije koje se bave trgovinom i finansijama. Pruža Vam se prilika da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje Vas uspešno sklapanje sporazuma, naročito ako saradjujete sa inostranim firmama.

Ljubav:
Povoljni aspekti omogućuju da se Vas odnos sa partnerom stabilizuje i da se situacija sto se tice krize poverenja u potpunosti sredi. Predstoji Vam period daljeg zblizavanja. Slobodne Škorpije očekuje ljubav na prvi pogled sa jednim Bikom Ili Lavom.

Zdravlje:
Izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker