zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 24. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alena Ozerova/Shutterstock
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Planetarni aspekti u Vašem polju kreativnosti ukazuju na to da će Lavovi prosperirati upravo na tim planovima. Planete Vam pružaju podsticaj da uvedete najsavremeniju tehnologiju u cilju veće efikasnosti. To će vam pomoći da ostvarite konkurentnu prednost.

Ljubav:
Ovaj period donosi Vam priliku za novo poglavlje na ljubavnom planu. Svoju srodnu dušu možete da upoznate preko prijatelja. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period. Poći će Vam za rukom da ostvarite zajednički cilj.

Zdravlje:
Vise se odmarajte. Potreban Vam je san.

 

DEVICA

 

Posao:
Uspećete da završite neki projekat na kojem jako dugo radite. Dodatnu energiju da krenete u pravcu širenja svog poslovnog kruga pružaju Vam vatrene planete. Ovaj period je povoljan za početak privatnog biznisa, kao i za to da se udružite sa nekim prijateljima.

Ljubav:
Niste sigurni u novu osobu sa kojom ste počeli da se viđate. Budite što realniji, u suprotnom, ubrzo moze doci do razočaranja. Device koje su u vezi prolaze kroz jedan lep period.

Zdravlje:
Prehlada, praćena temperaturom, suvim kašljem, neophodna je poseta lekaru radi analiza.

 

 

VAGA

 

Posao:
Ovaj period obeležiće lep aspekt u vašem polju komunikacije. To će vam doneti mnogo susreta sa važnim osobama, sastanaka, kao i kraćih putovanja. Zauzmite pravi stav i povucite pravi potez i ostvarićete korak napred.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan kontradiktoran period. Partner može prikriti ljubomoru, a u isti mah je pripisati Vama, poigravajući se na taj način Vašim strpljenjem. Vage koje tragaju za svojom srodnom dušom mogu da je upoznaju na nekoj zabavi u krugu svojih prijatelja.

Zdravlje:
Loša periferna cirkulacija.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Planete u Vašem polju novca ukazuju na mogućnost iznenađenja i preokreta u okviru Vaše finansijske situacije. Tu može biti dosta neizvesnosti i nepredviđenih situacija, ali će Vam novi posao svakako dati veliki napredak. Razvijte fleksibilniji radni plan.

Ljubav:
Možete započeti vezu sa dosta nestabilnom osobom koja Vam šalje protivrečne poruke svojim ponašanjem. Niste sigurni u njena osećanja, pa se možete naći u nedoumici. Najbolje bi bilo da sačekate da Vam vreme da bitan odgovor na to pitanje.

Zdravlje:
Nervoza, kao posledica stresa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 
makonda-tracker