zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 24. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alena Ozerova/Shutterstock
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Trenutna situacija na nebu ukazuje na to da je nastupilo Vaše vreme, idealan trenutak da sprovedete u delo mnoge svoje velike i dugoročne poslovne ciljeve. Početak rada na novom projektu ili primene novih metoda u potpunosti će podići Vaše poslovanje na viši nivo. Finansijski dobitak.

Ljubav:
Pred Vama je lepo zajedničko putovanje s partnerom, i to na neku zanimljivu destinaciju. Vaša veza će se stabilizovati. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i početak ljubavne veze na nekom putovanju.

Zdravlje:
Odlično se osećate.

 

JARAC

 

Posao:
Jarčevi mogu da ostvare dobre rezultate u ugostiteljstvu i prosveti. Za razliku od drugih perioda, u ovom čak možete da zaradite i kroz rizična ulaganja. Puni ste energije i direktno krećete u ostvarenje poslovnog cilja. Finansijski uspeh, naročito kroz trgovinu.

Ljubav:
Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa novom osobom, i to preko društvenih mreža ili na nekoj zabavi. Postoji mogućnost da ubrzo započnu ljubavnu vezu sa tom osobom. Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja s partnerom.

Zdravlje:
Reumatske tegobe.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Ovaj period može da doprinese početku neke nove saradnje, ali i rešenju nekih pravnih pitanja i procesa koji se dugo vuku. Isto tako, u okviru Vaše poslovne saradnje može doći do nekih noviteta, pa se tako mogu pojaviti nove osobe s kojima biste mogli ući u saradnju i započeti unosan biznis. Uspeh Vam predstoji kroz kreativna zanimanja i inovacije.

Ljubav:
Atmosfera nesporazuma potresa Vašu porodicu, budući da vrlo lako može da dođe do rasprave između Vas i Vaših ukućana. Situacija će zahtevati kompromis.

Zdravlje:
Više se krećite.

 

RIBE

 

Posao:
Očekujte povoljnu priliku za proširenje sfere svog uticaja u Vašim poslovnim krugovima. Početak nove saradnje obeležiće ovaj period. Ovaj period pružiće vam odličan podsticaj za proširenje saradnje. Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem očekuje uspeh.

Ljubav:
Situacija između Vas i partnera dosta je maglovita i neizvesna, sve je po sistemu dva koraka napred, korak nazad. Neophodan je kompromis i otvoren razgovor. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja. Bićete iznenađeni velikom strašću.

Zdravlje:
Glavobolja.

makonda-tracker