jeste li to vi?

Za neke ste znali, za neke niste ni slutili: Ovo su 4 najemotivnija horoskopska znaka

0

Oni ne kriju svoja osećanja i ne libe se da ih pokažu. U zavisnosti od situacije neki od njih odlučuju srcem, a manje razumom, veoma su senzitivni i to ih čini požrtvovanim prijateljima. 

foto: Shutterstock/Kichigin
foto: Shutterstock/Kichigin

Sve situacije iz našeg okuženja različito utiču na svakog od nas. Neko se u vezi neke stvari veoma brzo naljuti, nekoga neka stvar usreći, dok se neki drugi rastuže i na svećinu situacija stresno reaguju te se brzo rasplaču i rastuže. Prema rečima strologa, ovo su 4 znaka zodijaka kojima je emotivnost naglašena:

 

Ribe

 

Za ovaj znak je karakteristično to da su veoma provrženi za članove porodice i za prijatelja. U vezi sa tim oni su u stanju da žrtvuju i sebe kako bi ugodili ljudima koje vole. Vrlo su saosećajni i na intenzivan način osećaju emocije za razliku od drugih horoskopskih znakova. 

 

 

Rak

 

Oni ne kriju svoja osećanja. Veoma su transparentni sa emocijama, te ih uvek pokazuju, ne skrivaju se kada plaču ili kada su tužni. Osobe u ovom znaku su pravi romantici. 

 

Vage

 

Za njih je karakteristično da je veoma osetljive i da u mnogo situacija pre odlučuju srcem, nego što odlučuju racionalno, iako čak dosta razmišljaju o svemu, uvek se oslanjaju na osećanja. 

 

Blizanci

 

Za ovaj horoskopski znak karakteristično je da to što su emotivni ne žele da se predstave kao da su slabi, nego im je to odbrambeni štit da se odbrane kada su napadnuti i ugroženi. Takođe, ne kriju svoja osećanja, te ih uvek pokazuju.

 

 

makonda-tracker