zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 24. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alena Ozerova/Shutterstock
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Planetarni aspekti donose novu šansu. Otvara Vam se nova perspektiva u pogledu saradnje ili novog ogranka poslovanja. Najbolje bi bilo da rešenja donosite na timskom nivou, jer entuzijazam zamagljuje realnu procenu.

Ljubav:
Novo poznanstvo može da se odigra na nekom putovanju ili na odmoru. U svakom slučaju, jedno je sigurno, biće neuobičajeno i vanserijsko. Osoba koju budete upoznali probudiće u Vama osećanja kakva dugo niste osetili. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi.

Zdravlje:
Vrtoglavica, proverite pritisak.

 

BIK

 

Posao:
Planete u Vašem polju platnog prometa ukazuje na to da bi trebalo da dođe do povećanog obima posla i značajnog unapređenja Vašeg finansijskog plana. Pa ipak, obratite pažnju na one poslovne saradnike koji ne biraju sredstva kako bi došli do cilja.

Ljubav:
Daleko veće poverenje između Vas i partnera u ovom periodu može da stabilizuje Vaš odnos. Postarajte se da partneru više neke stvari ne prećutkujete kako se to ne bi ponovilo. Slobodne Bikove očekuje sudbinsko poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje:
Probavne tegobe, promenite režim ishrane.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Planetarni aspekti u Vašem polju poslovne saradnje donose značajno proširenje kruga saradnika u ovom periodu, ali i neku staru poslovnu saradnju možete obnoviti. Uspeh ocekuje Blizance koji se bave trgovinom i uvozom i izvozom.

Ljubav:
Odlučili ste da pređete granicu kolegijalnosti i da krenete u osvajanje osobe koja Vam se sve više dopada, a koju stalno viđate na poslu. Pravi je trenutak za to budući da uživate podršku planeta za novo poglavlje na Vašoj ljubavnoj sceni.

Zdravlje:
Bolovi u vratu, potiču ponajviše od nepravilnog sedenja.

 

RAK

 

Posao:
Položaj planeta u Vašem polju privatnog biznisa i uslužnih delatnosti ukazuje na ekspanziju u ovim delatnostima. Spremni ste na to da proširite posao, kao i na to da uvedete novu tehnologiju. Upravo to će biti element koji će Vam pomoći da nadmašite konkurenciju.

Ljubav:
Slobodni Rakovi počeli su da se viđaju sa osobom koju su nedavno upoznali. Međutim, partner se ponaša nedosledno i oni jednostavno ne znaju na čemu su. Zato nisu sigurni kuda sve to vodi. Najbolje bi bilo da sačekaju sud vremena.

Zdravlje:
Bolovi u nogama, proverite vene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker