zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 16. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

sneg, sreća
foto: Shutterstock

 

Strelac

 

Posao:
Trenutna situacija na nebu ukazuje na to da je nastupilo Vase vreme, idealan trenutak da sprovedete u delo mnoge svoje velike i dugorocne poslovne ciljeve. Pocetak rada na novom projektu ili primene novih metoda u potpunosti ce podici Vase poslovanje na visi nivo. Finansijski dobitak.

Ljubav:
Pred Vama je lepo zajednicko putovanje s partnerom, i to na neku zanimljivu destinaciju. Vasa veza ce se stabilizovati. Slobodne Strelceve ocekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i pocetak ljubavne veze na nekom putovanju.

Zdravlje:
Odlicno se osecate.

 

Jarac

 

Posao:
Jarcevi mogu da ostvare dobre rezultate u ugostiteljstvu i prosveti. Za razliku od drugih perioda, u ovom cak mozete da zaradite i kroz rizicna ulaganja. Puni ste energije i direktno krecete u ostvarenje poslovnog cilja. Finansijski uspeh, narocito kroz trgovinu.

Ljubav:
Slobodne Jarceve ocekuje poznanstvo sa novom osobom, i to preko drustvenih mreza ili na nekoj zabavi. Postoji mogucnost da ubrzo zapocnu ljubavnu vezu sa tom osobom. Jarcevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja s partnerom.

Zdravlje:
Reumatske tegobe.

 

Vodolija

 

Posao:
Ovaj period moze da doprinese pocetku neke nove saradnje, ali i resenju nekih pravnih pitanja i procesa koji se dugo vuku. Isto tako, u okviru Vase poslovne saradnje moze doci do nekih noviteta, pa se tako mogu pojaviti nove osobe s kojima biste mogli uci u saradnju i zapoceti unosan biznis. Uspeh Vam predstoji kroz kreativna zanimanja i inovacije.

Ljubav:
Atmosfera nesporazuma potresa Vasu porodicnu cenu buduci da vrlo lako moze da dodje do rasprave izmedju Vas i Vasih ukucana. Situacija ce zahtevati kompromis.

Zdravlje:
Vise se krecite.

 

Ribe

 

Posao:
Ocekujte povoljnu priliku za prosirenje sfere svog uticaja u Vasim poslovnim krugovima. Pocetak nove saradnje obelezice ovaj period. Ovaj period pruzice vam odlican podsticaj za prosirenje saradnje. Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem ocekuje uspeh.

Ljubav:
Situacija izmedju Vas i partnera dosta je maglovita i neizvesna, sve je po sistemu dva koraka napred, korak nazad. Neophodan je kompromis i otvoren razgovor. Slobodne Ribe ocekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja. Bicete iznenadjeni velikom strascu.

Zdravlje:
Glavobolja.

makonda-tracker