zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 16. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Zima, Žena, Decembar, Sneg, Pahulje
foto: Profimedia

Lav

 

Posao:
Planetarni aspekti u Vasem polju kreativnosti ukazuju na to da ce Lavovi prosperirati upravo na tim planovima. Planete Vam pruzaju podsticaj da uvedete najsavremeniju tehnologiju u cilju vece efikasnosti. To ce vam pomoci da ostvarite konkurentnu prednost.

Ljubav:
Ovaj period donosi Vam priliku za novo poglavlje na ljubavnom planu. Svoju srodnu dusu mozete da upoznate preko prijatelja. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmonican period. Poci ce Vam za rukom da ostvarite zajednicki cilj.

Zdravlje:
Vise se odmarajte. Potreban Vam je san.

 

Devica

 

Posao:
Uspecete da zavrsite neki projekat na kojem jako dugo radite. Dodatnu energiju da krenete u pravcu sirenja svog poslovnog kruga pruzaju Vam vatrene planete. Ovaj period je povoljan za pocetak privatnog biznisa, kao i za to da se udruzite sa nekim prijateljima.

Ljubav:
Niste sigurni u novu osobu sa kojom ste poceli da se vidjate. Budite sto realniji, u suprotnom, ubrzo moze doci do razocaranja. Device koje su u vezi prolaze kroz jedan lep period.

Zdravlje:
Prehlada, pracena temperaturom, suvim kasljem, neophodna je poseta lekaru radi analiza.

 

 

Vaga

 

Posao:
Ovaj period obelezice lep aspekt u vasem polju komunikacije. To ce vam doneti mnogo susreta sa vaznim osobama, sastanaka, kao i kracih putovanja. Zauzmite pravi stav i povucite pravi potez i ostvaricete korak napred.

Ljubav:
Vas odnos sa partnerom prolazi kroz jedan kontradiktoran period. Partner moze prikriti ljubomoru, a u isti mah je pripisati Vama, poigravajuci se na taj nacin Vasim strpljenjem. Vage koje tragaju za svojom srodnom dusom, mogu da je upoznaju na nekoj zabavi u krugu svojih prijatelja.

Zdravlje:
Losa periferna cirkulacija.

 

Škorpija

 

Posao:
Planete u Vasem polju novca ukazuju na mogucnost iznenadjenja i preokreta u okviru Vase finansijske situacije. Tu moze biti dosta neizvesnosti i nepredvidjenih situacija, ali ce Vam novi posao svakako dati veliki napredak. Razvijte fleksibilniji radni plan.

Ljubav:
Mozete zapoceti vezu sa dosta nestabilnom osobom koja Vam salje protivrecne poruke svojim ponasanjem. Niste sigurni u njena osecanja, pa se mozete naci u nedoumici. Najbolje bi bilo da sacekate da Vam vreme da bitan odgovor na to pitanje.

Zdravlje:
Nervoza, kao posledica stresa.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker