zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 16. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao:
Planetarni aspekti donose novu sansu. Otvara Vam se nova perspektiva u pogledu saradnje ili novog ogranka poslovanja. Najbolje bi bilo da resenja donosite na timskom nivou, jer entuzijazam zamagljuje realnu procenu.

Ljubav:
Novo poznanstvo moze da se odigra na nekom putovanju ili na odmoru. U svakom slucaju, jedno je sigurno, bice neuobicajeno i vanserijsko. Osoba koju budete upoznali probudice u Vama osecanja kakva dugo niste osetili. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju svoju srodnu dusu na nekoj zabavi.

Zdravlje:
Vrtoglavica, proverite pritisak.

 

Bik

 

Posao:
Planete u Vasem polju platnog prometa, ukazuje na to da bi trebalo da dodje do povecanog obima posla i znacajnog unapredjenja Vaseg finansijskog plana. Pa ipak, obratite paznju na one poslovne saradnike koji ne biraju sredstva kako bi dosli do cilja.

Ljubav:
Daleko vece poverenje izmedju Vas i partnera u ovom periodu moze da stabilizuje Vas odnos. Postarajte se da partneru vise neke stvari ne precutkujete kako se to ne bi ponovilo. Slobodne Bikove ocekuje sudbinsko poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje:
Probavne tegobe, promenite rezim ishrane.

 

 

Blizanci

 

Planetarni aspekti u Vasem polju poslovne saradnje donose znacajno prosirenje kruga saradnika u ovom periodu, ali i neku staru poslovnu saradnju mozete obnoviti. Uspeh ocekuje Blizance koji se bave trgovinom i uvozom i izvozom.

Ljubav:
Odlucili ste da predjete granicu kolegijalnosti i da krenete u osvajanje osobe koja Vam se sve vise dopada, a koju stalno vidjate na poslu. Pravi je trenutak za to buduci da uzivate podrsku planeta za novo poglavlje na Vasoj ljubavnoj sceni.

Zdravlje:
Bolovi u vratu, poticu ponajvise od nepravilnog sedenja.

 

Rak

 

Posao:
Polozaj planeta u Vasem polju privatnog biznisa i usluznih delatnosti ukazuje na ekspanziju u ovim delatnostima. Spremni ste na to da prosirite posao, kao i na to da uvedete novu tehnologiju. Upravo to ce biti element koji ce Vam pomoci da nadmasite konkurenciju.

Ljubav:
Slobodni Rakovi poceli su da se vidjaju sa osobom koju su nedavno upoznali. Medjutim, partner se ponasa nedosledno i oni jednostavno ne znaju na cemu su. Zato nisu sigurni kuda sve to vodi. Najbolje bi bilo da sacekaju sud vremena.

Zdravlje:
Bolovi u nogama, proverite vene.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Zima, Žena, Decembar, Sneg, Pahulje
foto: Profimedia

Lav

 

Posao:
Planetarni aspekti u Vasem polju kreativnosti ukazuju na to da ce Lavovi prosperirati upravo na tim planovima. Planete Vam pruzaju podsticaj da uvedete najsavremeniju tehnologiju u cilju vece efikasnosti. To ce vam pomoci da ostvarite konkurentnu prednost.

Ljubav:
Ovaj period donosi Vam priliku za novo poglavlje na ljubavnom planu. Svoju srodnu dusu mozete da upoznate preko prijatelja. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmonican period. Poci ce Vam za rukom da ostvarite zajednicki cilj.

Zdravlje:
Vise se odmarajte. Potreban Vam je san.

 

Devica

 

Posao:
Uspecete da zavrsite neki projekat na kojem jako dugo radite. Dodatnu energiju da krenete u pravcu sirenja svog poslovnog kruga pruzaju Vam vatrene planete. Ovaj period je povoljan za pocetak privatnog biznisa, kao i za to da se udruzite sa nekim prijateljima.

Ljubav:
Niste sigurni u novu osobu sa kojom ste poceli da se vidjate. Budite sto realniji, u suprotnom, ubrzo moze doci do razocaranja. Device koje su u vezi prolaze kroz jedan lep period.

Zdravlje:
Prehlada, pracena temperaturom, suvim kasljem, neophodna je poseta lekaru radi analiza.

 

 

Vaga

 

Posao:
Ovaj period obelezice lep aspekt u vasem polju komunikacije. To ce vam doneti mnogo susreta sa vaznim osobama, sastanaka, kao i kracih putovanja. Zauzmite pravi stav i povucite pravi potez i ostvaricete korak napred.

Ljubav:
Vas odnos sa partnerom prolazi kroz jedan kontradiktoran period. Partner moze prikriti ljubomoru, a u isti mah je pripisati Vama, poigravajuci se na taj nacin Vasim strpljenjem. Vage koje tragaju za svojom srodnom dusom, mogu da je upoznaju na nekoj zabavi u krugu svojih prijatelja.

Zdravlje:
Losa periferna cirkulacija.

 

Škorpija

 

Posao:
Planete u Vasem polju novca ukazuju na mogucnost iznenadjenja i preokreta u okviru Vase finansijske situacije. Tu moze biti dosta neizvesnosti i nepredvidjenih situacija, ali ce Vam novi posao svakako dati veliki napredak. Razvijte fleksibilniji radni plan.

Ljubav:
Mozete zapoceti vezu sa dosta nestabilnom osobom koja Vam salje protivrecne poruke svojim ponasanjem. Niste sigurni u njena osecanja, pa se mozete naci u nedoumici. Najbolje bi bilo da sacekate da Vam vreme da bitan odgovor na to pitanje.

Zdravlje:
Nervoza, kao posledica stresa.

 

Nastavak na sledećoj strani.

sneg, sreća
foto: Shutterstock

 

Strelac

 

Posao:
Trenutna situacija na nebu ukazuje na to da je nastupilo Vase vreme, idealan trenutak da sprovedete u delo mnoge svoje velike i dugorocne poslovne ciljeve. Pocetak rada na novom projektu ili primene novih metoda u potpunosti ce podici Vase poslovanje na visi nivo. Finansijski dobitak.

Ljubav:
Pred Vama je lepo zajednicko putovanje s partnerom, i to na neku zanimljivu destinaciju. Vasa veza ce se stabilizovati. Slobodne Strelceve ocekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i pocetak ljubavne veze na nekom putovanju.

Zdravlje:
Odlicno se osecate.

 

Jarac

 

Posao:
Jarcevi mogu da ostvare dobre rezultate u ugostiteljstvu i prosveti. Za razliku od drugih perioda, u ovom cak mozete da zaradite i kroz rizicna ulaganja. Puni ste energije i direktno krecete u ostvarenje poslovnog cilja. Finansijski uspeh, narocito kroz trgovinu.

Ljubav:
Slobodne Jarceve ocekuje poznanstvo sa novom osobom, i to preko drustvenih mreza ili na nekoj zabavi. Postoji mogucnost da ubrzo zapocnu ljubavnu vezu sa tom osobom. Jarcevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja s partnerom.

Zdravlje:
Reumatske tegobe.

 

Vodolija

 

Posao:
Ovaj period moze da doprinese pocetku neke nove saradnje, ali i resenju nekih pravnih pitanja i procesa koji se dugo vuku. Isto tako, u okviru Vase poslovne saradnje moze doci do nekih noviteta, pa se tako mogu pojaviti nove osobe s kojima biste mogli uci u saradnju i zapoceti unosan biznis. Uspeh Vam predstoji kroz kreativna zanimanja i inovacije.

Ljubav:
Atmosfera nesporazuma potresa Vasu porodicnu cenu buduci da vrlo lako moze da dodje do rasprave izmedju Vas i Vasih ukucana. Situacija ce zahtevati kompromis.

Zdravlje:
Vise se krecite.

 

Ribe

 

Posao:
Ocekujte povoljnu priliku za prosirenje sfere svog uticaja u Vasim poslovnim krugovima. Pocetak nove saradnje obelezice ovaj period. Ovaj period pruzice vam odlican podsticaj za prosirenje saradnje. Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem ocekuje uspeh.

Ljubav:
Situacija izmedju Vas i partnera dosta je maglovita i neizvesna, sve je po sistemu dva koraka napred, korak nazad. Neophodan je kompromis i otvoren razgovor. Slobodne Ribe ocekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja. Bicete iznenadjeni velikom strascu.

Zdravlje:
Glavobolja.

makonda-tracker