zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 29. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Negativni aspekti prisutnih planeta mogu vam doneti napetost u poslovnim odnosima tokom čitavog ovog perioda. Negativna energija se može manifestovati u vidu nepopustljivih poslovnih saradnika ili loših odnosa na poslu. Ključ uspeha je u prevazilaženju različitih stavova, ali i kompromisu, takođe.

Ljubav:
Izazov je u tome da rešite stari problem između vas i partnera. Možete se osetiti neshvaćenim, pa će biti neophodno da otvorenim razgovorom rešite dilemu s partnerom. Budite otvoreni za svaki dogovor.

Zdravlje:
Solidno. Budite aktivniji!

 

BIK

 

Posao:
Negativni aspekti na nebu mogu vam doneti pogoršanje odnosa sa nekim saradnicima, kao i sa vašim nadređenima. Situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje. Postojeći aspekti predstavljaju upozorenje da ne ulazite u rizične investicije. Svakako nije vreme da ulazite u bilo kakve kreditne transakcije.

Ljubav:
Planetarni aspekt može da vam najavi povratak neke osobe iz prošlosti koja vam je ranije mnogo značila. Postoji mogućnost da nastavite ljubavnu priču iz prošlosti. Novi početak.

Zdravlje:
Glavobolja je prisutna zbog tenzija na poslu.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Mnoštvo planeta u vašem polju poslovanja najavljuje vam burnu dinamiku i dešavanja. Postoje nepredvidive okolnosti, i to kako na finansijskom, tako i na planu komunikacije. Pripremite rezervni plan, kako biste bili spremni u postojećim dešavanjima.

Ljubav:
Ovaj period moze vam doneti nesporazume u odnosu sa partnerom. Postoji mogućnost da vaše reči budu pogrešno shvaćene. Stoga budite oprezni u svojim izjavama. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Pred vama je novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje:
Nervoza, napetost.

 

RAK

 

Posao:
Poslovna saradnja sa nekim saradnicima u ovom periodu može postati problematična. Postoji mogućnost da neko od vaših zaposlenih napravi krupan previd, nakon čega može da usledi prekid saradnje. Rakovi koji se bave privatnim biznisom mogu postići uspeh i nadmašiti konkurenciju.

Ljubav:
Burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu obeležavaju ovaj period. Rakovi koji su u vezi mogu da prođu kroz period nesporazuma s partnerom. Potrebno je strpljenje i kompromis. Slobodni se nalaze na pragu novog ljubavnog poglavlja.

Zdravlje:
Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker