TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Peticama treba odmor, Devetke čeka mnoštvo pozitivnih okolnosti

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Boiko Olha/Shutterstock
foto: Boiko Olha/Shutterstock

5

 

Dobra je ideja da krajem nedelje nađete fino, mirno mesto da meditirate ili samo odmorite. Vaš um je trenutno u osetljivom stanju i morate da usporite jer vas sve povređuje. Imate jaku intuiciju i iznenađujuća otkrića su pred vama. Fokusirajte se na to da budete inspirativni drugima, počnite sa kreativnim projektima. Imate prirodno nadaren um za brojne nove ideje.

 

6

 

 

Bićete u prilici da vodite i savetujete druge, kao i da delite svoju mudrost. Mislite li možda da nema šta da ponudite, shvatićete da to nije istina, jer nikad ne znate kada nekom možete pomoći. Ovo je dobro vreme da ostaavite obaveze bar na kratko po strani i pomognete onima kojima je to potrebno. Rad u grupi donosi šansu za razvoj i bićete nagrađeni.

 

7

 

Iskoristite priliku za motivaciju i energiju da izvršite svoje obaveze, jer vas čekaju iza ugla. Bićete inspirisani za nove, originalne ideje. Bićete entuzijastični, nećete prihvatati "ne" kao odgovor, a to vam donosi mnogo šansi za uspeh i progres. Budite optimistični i fokusirajte se na to da vam snovi postanu realnost.

 

8

 

Lični razvoj i jurnjava za ciljevima su ono što će vam obeležiti ovu nedelju. Stavite sebe na prvo mesto i ne bojte se da pokažete šta možete. Biće izazova, ali bićete puni samopouzdanja i energije. Ispričajte drugima svoje ideje, jer će se naći neko ko će vam pomoći i koga ćete pratiti na putu ka uspehu. Radite nezavisno kak obiste imali kreativnu kontrolu.

 

9

 

Vreme je za novi početak. Nađite nešto oko čega ste strastveni i idite za tim, radite na tome da ostvarite i nemoguće želje. Nema potrebe da budete nesigurni ili zabrinuti jer će svi vetrovi biti povoljni na vašem putu. Pokažite talente i prevaziđite izazove uz optimizam. Ne stidite se da otkrijete svoj potencijal.

 

 

makonda-tracker