prelep period

Stižu 2 MESEČEVE MENE koje treba da iskorisite: Bik, Jarac i Rak energiju usmeravaju na nalepši mogući način — na ljubav

0

Sada je vreme da se osvrnete na ono šta sanjate, da li u njima uživate, da li vas ispunjavaju, da li vas plaše i imate li rešenje na javi za nešto šta ste sanjali. Uzmite rokovnik, zabeležite ih i pored mnogo stvari koje vas još čekaju, neka dešifrovanje snova bude početak jedne avanture.

foto: Shutterstock/Sergiu Birca
foto: Shutterstock/Sergiu Birca

Mlad Mesec u Škopriji donosi energiju koja nas od 4. novembra nanosi na nove izazove, turbulenicije i neobična dešavanja koja doživljavamo svakodnevno. Ovo sve ima veze sa tim da smo spremni da život posmatramo iz nove perspektive.

 

 

Škorpija, Blizanci, Strelac i Vodolija spremni su da naprave promene koje će doneti smo pozitivne ishode. Na poslu će vam sve dobro ići jer ćete biti posebno inspirisani. 

 

Bik, Jarac i Rak uspeće da svoju energiju usmere na emotivne odnose i tako učvrste svoju ljubav. Ukoliko ste u lošem odnosu, onda je ovo period kada ćete se osnažiti i doneti jasnu odluku da prekidate takav period. 

 

Vaga i Lav opet će imati nešto drugačiji pogled na naerdni period. Oni će se baviti preuređivanjem prostora za život, baviće se sređivanjem stvari, odnosno prilagođavanjem prostora za nov period koji dolazi. 

 

Ribe, Device i Ovan će se u narednom periodu sigurno posvetiti knjigama iz oblasti psihologije ili sličnim kursevima, jer će njihovi saveti biti preko potrebni njihovim prijateljima. Tako da će u tome oni videti svoju satisfakciju. 

 

 

Pun Mesec u Biku od 19. novembra donosi sa sobom pomračenje, ali njegovu energiju treba iskoristiti na najbolji moguć način i tako napuniti baterje pred kraj godine. Okupirajte se radosnim stvarima, plešit, odvrnite muziku, uživajte u hrani...

 

Ovan, Lav i Strelac uspeće da iskoriste svu energiju koja im dolazi i naprave radikalne promene koje će im ispunjavati toliko da će stalno biti nasmejani. 

 

Jarac Rak, Bik i Škorpija vama će ljubav biti u piku. Emitujete neverovatnu ljubavnu energiju, posebno ste harizmatični seksepilni i zavodljivi. Iskoristite to!

Vaga i Vodolija malo će sumnjati u svoja dela i odluke, ali vam se savetuje da mnogo ne razmišljate nego se samo prepustite životu i uživajte!

 

Ribe i Device ovo je period kada shvatate da su sva vaša razmišljanja i rad na sebi onosi mnogo sigurnosti u vaš život i sada ste sigurni kojim putem treba da idete dalje. 

 

 

makonda-tracker