zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 22. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Negativna energija ovog perioda sastoji se u neuspešnoj saradnji sa nekim prijateljima i generalno u vašoj lošoj poslovnoj komunikaciji. Postoji mogućnost da vas neko prevari ili da jednostavno promeni uslove poslovanja koji vama apsolutno ne odgovaraju. Moguc je potpuni prekid saradnje i gubitak.

Ljubav:
Bogat društveni život i izlasci sa prijateljima donece vam priliku da upoznate osobu koja ce vam se dopasti na prvi pogled. Postoji mogucnost da se vasa ljubavna avantura pretvori u nesto mnogo ozbiljnije.

Zdravlje:
Solidno.

 

JARAC

 

Posao:
Usporen tempo obavljanja poslova može obeležiti ovaj period. Postoji mogućnost zakasnjenja neke vazne uplate koja bi vam omogucila realizaciju vaznog poslovnog cilja. Vas odnos sa jednim poslovnim saradnikom ili sa nadredjenim moze postati problematičan.

Ljubav:
Ovaj period može vam doneti nesuglasice sa partnerom, a to se posebno može odnositi na neka bitna pitanja koja se ticu vase buducnosti. Situacija ce zahtevati da neko od vas popusti. Postoji takodje mogucnost da udjete u vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje:
Solidno.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Budite obazrivi u saradnji sa klijentima iz inostranstva i na dalekim putovanjima. Ključ uspeha za ovaj period sastoji se u tome da pronadjete kompromisno resenje u poslovnom dogovoru sa prilicno teskim saradnicima. Vas odnos sa nadredjenima na momente moze biti na ivici konflikta.

Ljubav:
Izazov ovog perioda sastoji se u tome da se ne izolujete u svoj svet i u potpunosti otudjiti od partnera. Budite iskreni i otvoreno porazgovarajte o svim problemima koji su se u poslednje vreme pojavili.

Zdravlje:
Solidno.

 

RIBE

 

Posao:
Aspekti tokom ovog perioda kriju izazov upravo u okviru vaše saradnje sa stranim kompanijama i sa ljudima iz inostranstva. Probleme na poslovnom planu mogu imati one Ribe koje se bave trgovinom, prosvetom i nekretninama. Pazljivo birajte nove saradnike u ovom periodu.

Ljubav:
Atmosfera lepih iznenađenja obeležiće ovaj period. Postoji velika mogućnost da vam jedan slucajan susret donese obnavljanje komunikacije sa bivsom ljubavi. Upravo to moze da vam donese obnavljanje veze iz proslosti.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

makonda-tracker