zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 22. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Trenutna planetarna situacija deluje upozoravajuće u pogledu rizičnih investicija i vase poslovne saradnje. Vase ideje u ovom periodu nece naici na dobar odziv od strane nadredjenih. Sacekajte bolji trenutak, kako bi ste sa uspehom plasirali svoje ideje.

Ljubav:
Centralni problem na ljubavnom planu u ovom periodu predstavlja kriza poverenje izmedju vas i partnera. Atmosfera pomesanih osecanja tipa ljubav-mrznja moze biti dominantna tokom ovog perioda.

Zdravlje:
Pojacan stres. Napeti ste zbog stalnog intenziteta na poslu. Budite aktivniji.

 

BIK

 

Posao:
Ključ uspeha tokom ovog perioda je u tome da usaglasite različite stavove s vašim poslovnim saradnicima. Prisutni aspekti donosi vam mogucnost previda ukoliko budete doneli ishitrene odluke. Vazno je da ispoljite strpljenje. Razmislite o tome!

Ljubav:
Ovaj period vam donosi dosta stresa na ljubavnom planu jer postoji mogucnost razlicitih gledista na bitna pitanja izmedju vas i partnera. Situaciju cete moci da prevazidjete samo zajednickim dogovorom.

Zdravlje:
Vise se odmarajte. Previse ste angazovani, zbog toga moze doci i do pada imuniteta.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Opasnost ovog perioda krije se u komunikaciji na poslu. Izazovni aspekti mogu vam doneti razne vidove neprijatnosti: od nerazumevanja preko manipulacija od strane kolega, pa cak i do skandala. Ne preporucuju vam se rizicne investicije, zbog troska.

Ljubav:
Ovaj period mogu obeležiti rasprave između vas i partnera. Povod mogu da budu čak i najveće sitnice. Iza svega toga se može skrivati osecaj vaseg partnera da mu ne posvecujete dovoljno paznje. Potrudite se da budete iskreni i o svemu otvoreno porazgovarate.

Zdravlje:
Podlozni ste virusima.

 

RAK

 

Posao:
Ovaj period obeležiće poteškoće u poslovnoj saradnji sa jednim saradnikom. Postoji velika mogućnost da u potpunosti prekinete saradnju sa jednim starim saradnikom. Ako se budete usredsredili na pouzdane saradnike, koji ce rado uci u vas tim, mozete postici finansijski uspeh.

Ljubav:
Ovaj period može da vam donese rasprave sa partnerom. Postoji mogucnost da o nekim veoma bitnim stvarima imate potpuno razlicite stavove. To moze dovesti do zastoja u realizaciji nekog vaseg zajednickog plana.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Vreme je za unos vitamina.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Akcenat ovog perioda je na tome da se pridržavate najvažnijih poslova. U suprotnom, postoji mogućnost probijanja krajnjeg roka, kao i odlaganja u realizaciji vaznog poslovnog cilja. Situacija ce zahtevati dodatno prilagodjavanje i primenu rezervnog plana. Ali ni to vam nije strano!

Ljubav:
Trenutni položaj planeta mogu oživeti neki stari problem između vas i partnera. U pitanju je kriza poverenja, pa cak i ljubomora od strane partnera. Neophodan je, bez odlaganja, razgovor, kao i kompromis. U suprotnom, jaz se povecava.

Zdravlje:
Solidno.

 

DEVICA

 

Posao:
Trenutni položaj planeta može otežati poslovne pregovore i komunikaciju sa kolegama i sa nadređenima. Ovaj period vam donosi poseban izazov, koji se sastoji u tome da prevazidjete razlike u stavovima. Budite oprezni sto se tice nekih kolega, među njima postoje vasi tajni neprijatelji.

Ljubav:
Ustručavate se da priđete jednoj osobi koja vam se dopada. Uskoro moze doci do pravog spleta okolnosti koji ce vam to omoguciti. Device koje su u vezi prolaze kroz period nepoverenja i to moraju da prevazidju.

Zdravlje:
Anksioznost. Idite kod lekara.

 

 

VAGA

 

Posao:
Ovaj period nije povoljan za rizične investicije. Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, ovaj period može vam doneti novu poslovnu priliku. Vas odnos sa nadredjenima moze krenuti silaznom putanjom i postoji velika mogucnost da se odlucite da promenite posao.

Ljubav:
Svojim šarmom i lepim izgledom privlačite pažnju gde god se pojavi te. To može da izazove napadi ljubomore kod vaseg partnera, pa su moguce ljubomorne scene. Vage koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivo osobu preko posla.

Zdravlje:
Alergija.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Postojeci aspekti donose vam napetost u komunikaciji sa saradnicima. Prilikom uticaja ovog aspekta moze dosta toga nepredvidjenog da se desi: od nedoslednog ponasanja poslovnog saradnika, pa sve do kasnjenja vaznih uplata novca. Sve to moze da uspori vas tempo poslovanja.

Ljubav:
Između vas i partnera se nakupilo dosta nepravde. Ona se može sastojati u tome da ste previse obuzeti svojim poslovnim obavezama i da niste proveli dovoljno vremena zajedno. Neophodno je kompromisno resenje.

Zdravlje:
Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Negativna energija ovog perioda sastoji se u neuspešnoj saradnji sa nekim prijateljima i generalno u vašoj lošoj poslovnoj komunikaciji. Postoji mogućnost da vas neko prevari ili da jednostavno promeni uslove poslovanja koji vama apsolutno ne odgovaraju. Moguc je potpuni prekid saradnje i gubitak.

Ljubav:
Bogat društveni život i izlasci sa prijateljima donece vam priliku da upoznate osobu koja ce vam se dopasti na prvi pogled. Postoji mogucnost da se vasa ljubavna avantura pretvori u nesto mnogo ozbiljnije.

Zdravlje:
Solidno.

 

JARAC

 

Posao:
Usporen tempo obavljanja poslova može obeležiti ovaj period. Postoji mogućnost zakasnjenja neke vazne uplate koja bi vam omogucila realizaciju vaznog poslovnog cilja. Vas odnos sa jednim poslovnim saradnikom ili sa nadredjenim moze postati problematičan.

Ljubav:
Ovaj period može vam doneti nesuglasice sa partnerom, a to se posebno može odnositi na neka bitna pitanja koja se ticu vase buducnosti. Situacija ce zahtevati da neko od vas popusti. Postoji takodje mogucnost da udjete u vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje:
Solidno.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Budite obazrivi u saradnji sa klijentima iz inostranstva i na dalekim putovanjima. Ključ uspeha za ovaj period sastoji se u tome da pronadjete kompromisno resenje u poslovnom dogovoru sa prilicno teskim saradnicima. Vas odnos sa nadredjenima na momente moze biti na ivici konflikta.

Ljubav:
Izazov ovog perioda sastoji se u tome da se ne izolujete u svoj svet i u potpunosti otudjiti od partnera. Budite iskreni i otvoreno porazgovarajte o svim problemima koji su se u poslednje vreme pojavili.

Zdravlje:
Solidno.

 

RIBE

 

Posao:
Aspekti tokom ovog perioda kriju izazov upravo u okviru vaše saradnje sa stranim kompanijama i sa ljudima iz inostranstva. Probleme na poslovnom planu mogu imati one Ribe koje se bave trgovinom, prosvetom i nekretninama. Pazljivo birajte nove saradnike u ovom periodu.

Ljubav:
Atmosfera lepih iznenađenja obeležiće ovaj period. Postoji velika mogućnost da vam jedan slucajan susret donese obnavljanje komunikacije sa bivsom ljubavi. Upravo to moze da vam donese obnavljanje veze iz proslosti.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

makonda-tracker