zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 22. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Akcenat ovog perioda je na tome da se pridržavate najvažnijih poslova. U suprotnom, postoji mogućnost probijanja krajnjeg roka, kao i odlaganja u realizaciji vaznog poslovnog cilja. Situacija ce zahtevati dodatno prilagodjavanje i primenu rezervnog plana. Ali ni to vam nije strano!

Ljubav:
Trenutni položaj planeta mogu oživeti neki stari problem između vas i partnera. U pitanju je kriza poverenja, pa cak i ljubomora od strane partnera. Neophodan je, bez odlaganja, razgovor, kao i kompromis. U suprotnom, jaz se povecava.

Zdravlje:
Solidno.

 

DEVICA

 

Posao:
Trenutni položaj planeta može otežati poslovne pregovore i komunikaciju sa kolegama i sa nadređenima. Ovaj period vam donosi poseban izazov, koji se sastoji u tome da prevazidjete razlike u stavovima. Budite oprezni sto se tice nekih kolega, među njima postoje vasi tajni neprijatelji.

Ljubav:
Ustručavate se da priđete jednoj osobi koja vam se dopada. Uskoro moze doci do pravog spleta okolnosti koji ce vam to omoguciti. Device koje su u vezi prolaze kroz period nepoverenja i to moraju da prevazidju.

Zdravlje:
Anksioznost. Idite kod lekara.

 

 

VAGA

 

Posao:
Ovaj period nije povoljan za rizične investicije. Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, ovaj period može vam doneti novu poslovnu priliku. Vas odnos sa nadredjenima moze krenuti silaznom putanjom i postoji velika mogucnost da se odlucite da promenite posao.

Ljubav:
Svojim šarmom i lepim izgledom privlačite pažnju gde god se pojavi te. To može da izazove napadi ljubomore kod vaseg partnera, pa su moguce ljubomorne scene. Vage koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivo osobu preko posla.

Zdravlje:
Alergija.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Postojeci aspekti donose vam napetost u komunikaciji sa saradnicima. Prilikom uticaja ovog aspekta moze dosta toga nepredvidjenog da se desi: od nedoslednog ponasanja poslovnog saradnika, pa sve do kasnjenja vaznih uplata novca. Sve to moze da uspori vas tempo poslovanja.

Ljubav:
Između vas i partnera se nakupilo dosta nepravde. Ona se može sastojati u tome da ste previse obuzeti svojim poslovnim obavezama i da niste proveli dovoljno vremena zajedno. Neophodno je kompromisno resenje.

Zdravlje:
Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker