TAJNE BROJEVA

NEDELJNA NUMEROLOGIJA: Devetke zrače samopouzdanošću, Trojkama je šarm jača strana

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

4

 

Ako ste već u ljubavnoj vezi, nađite vremena da ove nedelje zajedno uradite nešto posebno. Budete li iskreni, veće su vam šanse za sreću na romantičnom planu. Nije mudro da budete razdražljivi ili da se držite po strani, već da nađete sitna uživanja s najbližim ljudima, čak i u stresnim vremenima. Podsetite se nekih starih hobija ili interesovanja.

 

5

 

Svađe i nerazumevanja su mogući krajem nedelje. Ljudi će doživljavati da im više "šefujete" nego obično. Upoznavanje s novim ljudima biće vam iritantno i nezadovoljavajuće. Ipak, nemojte odmah da pokazujete svoje nezadovoljstvo, već slušajte i mišljenje drugih ljudi. Zabrinuti ste oko pratkičnih finansijskih problema, pa je dobro vreme da povedete računa o novcu.

 

6

 

Imate prevelika očekivanja, pa budite oprezni. Svaki izbor ima svoju dobru i lošu stranu. Posumnjajte u sve što vam se učini na prvi pogled previše dobrim da bi bilo istinito. Imaćete puno porodičnih odgovornosti, što će vaš ljubavni život ostaviti po strani. Smisao za humor je najvažniji u ovom periodu. Ako imate partnera, trudite se da funkcionišete kao tim.

 

7

 

Uživaćete u odličnoj i pozitivnoj energiji ovih dana. Događaji pred vama ohrabruju vas da prihvatite svoj prirodni talenat za vođstvo i moć koju krijete u sebi. Lakše ćete uspeti da razumete tuđe namere. Ako imate partnera, potrudite se da mu priredite nešto posebno. Budite pažljivi oko toga s tim provodite vreme ovog vikenda.

 

8

 

Uživajte u prilici da se fokusirate na male stvari koje vas čine srećnim. Očekuju vas prilike u poslednjem minutu kojima se niste nadali. Ipak, to ne znači da povremeno neće biti zastoja i prepreka, ali to ne znači da nećete uspeti u svojim planovima. Ovaj vikend je dobar ako ste planirali da otputujete ili se vidite s prijateljima. Oni koji odluče da ostanu kod kuće osetiće mir i porodičnu harmoniju.

 

9

 

Ako ste u vezi, uživajte u sreći. Posvećenim parovima sledi divan period kada zajedničkim snagama prate svoje romantične snove i cene ono što imaju. Iskoristite pozitivnu energiju da nađete nove prijatelje, poznanstva, a u svemu tome vas očekuje velika zabava. Ko nije u vezi imaće priliku da se zainteresuje za osobu s kojom se može razviti neočekivano blizak odnos. Zračite samopouzdanošću.

 

 

makonda-tracker