uspeh za ovaj znak

ŠKORPIJE očekuje uzbudljiva vladavina: LJUBAV će vam u narednom periodu cvetati, a evo šta vas čeka na ostalim poljima

0

Na najbolji način iskoristite mesece koji vam dolaze, jer pored izvrsrnih poslovnih aspekata, imate prostora za napredak na ljubavnom planu. 

foto: Shutterstock/Viacheslav Lopatin
foto: Shutterstock/Viacheslav Lopatin

Počela je vladavina Škorpije i u narednim mesecima one će uživati u pozitivnoj energiji, imaće više samopouzdanja, novčanu dobit i odlično će se osećati. Što se tiče trzavica, jedino su moguće na poslu, ali ne brinite, čeka vas više uspeha nego stresa.

 

Posao

 

Uticaj dveju planeta ― Jupitera u Saturna ― dosta će uticati na vas. Jupiter će biti postavljem u vašem polju posla, pa je izvesno da ćete imati samo napredak u poslovnom planu. Posebno ćete dobro prosperirati ukoliko sarađujete s ljudima koji nisu iz vaše zemlje ili mesta. Takođe, on vam donosi i mnogo samopouzdanja u polju karijere. 

 

škorpija, Horoskop, Horoskopski znak
foto: Shutterstock

Saturn opet donosi nešto manje pogodnu situaciju za vas, ali ako budete bili mudri možete sve situacije okrenuti u vašu korist. S ovom planetom vam dolazi blagi pad energije na poslu, ali ne dozvolite to, već se usredsredite na obaveze, usavršavanje i napredak. Može doći i do "rasipanja" novca, zato ga bolje investirajte u nešto vredno. 

Ljubav 

 

Ukoliko nemate partnera, pred vama je odličan period jer ćete upoznati osobu koja će biti drugačija od vas, ali će vam takvo društvo baš prijati. Ostavite prostora da to bude osoba koja nije iz veše zemlje ili mesta. Upustite se samo u dinamičnu i pozitivnu vezu. 

 

Ako ste emotivo ispunjeni i imate partnera, onda je sada pravo vreme da uvedete neke promene u vaš zajednički život. 

 

Srodna duša, Blizanačka duša, Sveće, Romantika, Ljubav
foto: Shutterstock

Stalno podsećajte sebe da vam je period od januara do maja, pa sve od oktobra do kraja 2022. godine odličan period za ljubav, jer je možda i jedan od najboljih u poslednjih deset godina. 

 

Zdravlje

 

U periodu koji vam dolazi najbitnije je da jačate svoj imunitet. Obratite pažnju na zube, leđa i kolena, jer se u tim delovima mogu javiti problemi. Nemojte vaše zdravlje zanemarivati od januara do jula, ali i u novembru i decembru. Izbegavajte negativne ljude, jer vam stres najmanje treba. 

 

 

makonda-tracker