komplikovane su

One ne pristaju na manje od SAVRŠENOG: 5 stvari koje treba da pružite ŠKORPIJI da bi bila srećna

0

Poznate su po strastvenosti i odanosti, ali i po tome što spadaju u najsloženije pripadnike horoskopa, pa nije uvek lako usrećiti Škorpiju. Šta je to što će im uvek izmamiti osmeh?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sve horoskopske Škorpije su, na prvi pogled, uglavnom pomalo zastrašujuće, one su odlučne, oštre i s njima nema igranja jer će osveta biti surova. Ipak, kada ih upoznate i ako se prema njima ophodite s ljubavlju, dobićete lojalnog partnera ili prijatelja koji će uvek biti uz vas.


Šta treba pružiti Škorpiji da bi se osetila srećno?

 

  • Nezavisnost

 

kofer, žena, poslovna žena, putovanje, horoskop
foto: Profimedia

Škorpije ne podnose kada neko uspostavlja kontrolu nad njima i najprijatnije im je kada one donose odluke. Nije im problem da budu same, a ako treba da biraju između samoće i nekoga ko nije dobar za njih, radije će izabrati da sebi budu jedino društvo. Zato im ne namećite stvari koje im ne prijaju i ne dopadaju im se i ne terajte ih da nešto rade radi reda i iz obaveze.

 

  • Privatnost

 

Preljuba, Špijuniranje, Par, Varanje, Dopisivanje
foto: Shutterstock

Osobe rođene krajem oktobra i početkom decembra vole misteriju i prirodno su tajnovite. Ne odaju previše o sebi i izuzetno cene svoju priuvatnost, pa ih ne terajte da podele s vama svoje misli, planove i strahove ako to ne žele.
Nikad nisu otvorena knjiga i uvek čuvaju poneko iznenađenje.

 

  • Iskrenost

 

Drugarice, Prijateljstvo, Lažljivica, Laž
foto: Shutterstock

Niko ne voli da ga lažu, ali Škorpijama posebno teško pada odnos sa osobom koja je sklona laganju. One poštuju ljude koji su iskreni čak i kada im istina na nanosi bol.


Zato im uvek recite otvoreno kada im nešto ne stoji lepo, kada verujete da su u nečemu pogrešili i oni će vas ceniti zbog toga i biti vam zahvalni.

 

  • Izazovi

 

Uspeh, Karijera, Posao, Sreća
foto: Profimedia

Škorpije veruju da ništa dobro u životu ne dolazi samo od sebe. Uživaju u odgovaranju na izazove i jednostavnost im je dosadna. Nije ni čudo s obzirom na to koliko su tvrdoglave, zar ne?

 

  • Potpuno uživanje

 

horoskop, jesen, žena, doručak, astro, šal, Hladno vreme, Uživanje, hedonizam
foto: Shutterstock

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što žive život u potpunosti i uživaju u najboljem što život pruža: ne štede na kvalitetnim vinima, lepoj odeći i putovanjima. Najsrećniji su kada mogu da budu oni sami i pokažu svoju autentičnost, pa ih ne sputavajte i ne nudite im manje od onoga što im treba za apsolutnu sreću.

 

 

makonda-tracker