TAJNE BROJEVA

NEDELJNA NUMEROLOGIJA: Devetke zrače samopouzdanošću, Trojkama je šarm jača strana

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Pored numerologije, proverite i svoj nedeljni horoskop.

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Ove nedelje ćete uživati u posebno društvenom raspoloženju. Ako imate partnera, ovo je dobro vreme za romantične gestove. Izađite iz zone komfora, jer i mali poklon može da napravi razliku u vašem odnosu i ostavi utisak. Snažni ste i fizički i mentalno. Ovo je dobar period da budete praktični. Ukoliko trražite savet od nekoga, to će vas dovesti do neočekivanih prilika.

 

2

 

Imate visoke standarde s razlogom. Ovo je odlično vreme da identifikujete svoje želje i potrebe. Nemojte se po svaku cenu povinovati drugima, ako vam te situacije ne donose zadovoljstvo. Četvrtak je odličan dan da nekoga upoznate ili imate romantičan sastanak. 

 

3

 

Dajte drugima ono što im je potrebno i očekujte da vam bude uzvraćeno na najbolji način. Prilagođavajte se, jer ćete uskoro i vi sami da se nađete u neočekivanoj situaciji koja će vam promeniti planove. Vaš prirodni šarm je veoma jak ove nedelje, ali ste pomalo nervozni. Očekujte ubrzo srećnije vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker