astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Romantične igre za svaki znak Zodijaka mogu da počnu!

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za ovu nedelju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Opušteni ste, ne shvatate ništa isuviše ozbiljno, radite sve onako kako želite i kako vam odgovara. Obratićete pažnju na manire voljene osobe i svaka sitnice će vam biti bitna: od toga kako se oblači, kako jede... Sada promatrate svaki detalj. Ipak, kada Venera uđe u Škorpiju, i vaše raspoloženje će opadati. Ukoliko sumnjate u osobu koja vam se dopada, dobro istražite njen život i navike pre nego što se upustite u nešto dublje.

 

JARAC

 

Da li ste previše kritični ili imate previsoke standarde? Obraćate pažnju na svaki detalj u vezi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Trigon Marsa i Plutona donosi vam strast i uzbuđenje. Dopada vam se osećaj kada upoznajete nekog novog i ne znate šta će se desiti između vas. Radoznali ste, a provodite i dosta vremena na društvenim mrežama istražujući osobu koja vam je interesantna.

 

 

VODOLIJA

 

Ako se trudite da ostavite dobar utisak na nekoga, ovo je pravo vreme za to. Dela govore više od reči, a vi ste uspešni u svemu čega se latite, pa i u zavođenju. Imate puno samopouzdanja i jurite za onim što želite. Nemate problem ni sa jednom preprekom na polju romantike. Privući ćete mnoge svojim magnetizmom i posebnom aurom, a ta pažnja suprotnog pola će vam i te kako prijati.

 

RIBE

 

Trudite se da uključite mozak kad donosite odluke, jer će biti bolje nego kada idete isključivo srcem, barem kada je u pitanju vaša trenutna ljubavna situacija. Neko od koga to niste očekivali potpuno će vas omađijati, pa vam sledi zaljubljivanje u osobu koju niste posmatrali tim očima do sad. Imaćete izraženu intuiciju, što će vam pomoći da spoznate iz kog odnosa treba da se izmaknete.

makonda-tracker