astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Romantične igre za svaki znak Zodijaka mogu da počnu!

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za ovu nedelju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Praktični ste kada ste ljubavni odnosi u pitanju i trudite se da vaši odnosi ne budu isuviše komplikovani. Ne očekujte nemoguće od partnera, što se više budete opustili, o ćete se bolje provoditi. Trigon Venere i Jupitera utiče na dobro raspoloženje i imaće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu. Za neke Lavove biće dana ljubomore i želje za osvetom, tako da pripazite u šta se upuštate.

 

DEVICA

 

Niste preterano romantični, već više praktični, ali u odnosu sa drugim zemljanim znakom to će biti više nego dobro i poželjno. Uticaj trigona Marsa i Plutona tera vas da želite da upoznate nekoga što više. Ključ je u tome da postavljate dobra pitanja. Sa Venerom u Škorpiji pak teško je da prodrete kroz zid ako ste naišli na nekoga ko nije otvoren. Imajte strpljenja i sve će biti baš kako ste naumili.

 

 

VAGA

 

Sve u vezi s ljubavnom vezom jeste vaš prioritet ove nedelje. I u slučaju da nemate partnera, imaćete sjajne savete za one prijatelje kojima ste potrebni. Verovatnoća da nekoga upoznate u teretani je velika jer Mesec u vašem znaku postavlja polje zdravlja na prvo mesto. Očekuju vas mala, ali prijatna iznenađenja sredinom nedelje.

 

ŠKORPIJA

 

Vaš ljubavni život je intenzivan i ništa nije obično. Dešavanja i vas iznenađuju, posebno ako ste duže vreme bili sami. U isto vreme se javlja optimizam kod onih Škorpija čiji ljubavni život nije idealan. Nešto dobro će se desiti! Trduite se da izgledate nedodirljivo, a budite strpljivi, jer uskoro će se neko mnogo potruditi oko vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker