astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Romantične igre za svaki znak Zodijaka mogu da počnu!

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za ovu nedelju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim nedeljnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za ovu nedelju:

 

OVAN

 

Obraćaćete pažnju na partnerove mane mnogo više nego ranije. To neće prijati nijednom od vas dvoje, ali trenutno ste u fazi kada vam je svaka sitnica važna. U vaš ljubavni život stižu romantične vibracije. Sudbina vam u život dovodi nekog posebnog, sa kime biste mogli da ostvarite vezu, ali morate da načinite prvi korak.

 

BIK

 

Kritični ste prema partneru ili prema osobi koja vam se dopada; čak i kad aje u pitanju kašnjenje od 10 minuta, smatraćete do nepoštovanjem. Neki Bikovi će uspeti da upoznaju nekoga ko se apsolutno uklapa s njihovim karakterom i deli snažnu volju i odlučnost. Kraj nedelje donosi nesigurnost i ljubomoru. Pitate se da li vas voljena osoba namerno izbegava, ali prvo potvrdite sumnje pre nego što pomislite na najgore.

 

 

BLIZANCI

 

Želite da svoje telo dovedete do savršenstva, a za mnoge Blizance će baš boravak u teretani doneti priliku za upoznavanje nekog novog. Trigon Venere i Jupitera ohrabruje vas na opuštene sastanke s ljudima koji vas privlače. Emotivno raspoloženje vam je promenljivo, pa je poželjno da ove dane provedete trudeći se da ispitate sebe i svoje želje.

 

RAK

 

Primetićete da se neko interesuje za vas, ali neće vas zanimati svačija pažnja. Imate visoke standarde i to je skroz u redu. Ipak, sa nekom drugom osobom ćete poželeti da načinite prvi korak, što čini da se osećate moćno, i zato obavezno to i uradite. Ukoliko odete na sastanak, možda neće proteći kako biste očekivali, pa ih zato odložite za narednu nedelju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Praktični ste kada ste ljubavni odnosi u pitanju i trudite se da vaši odnosi ne budu isuviše komplikovani. Ne očekujte nemoguće od partnera, što se više budete opustili, o ćete se bolje provoditi. Trigon Venere i Jupitera utiče na dobro raspoloženje i imaće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu. Za neke Lavove biće dana ljubomore i želje za osvetom, tako da pripazite u šta se upuštate.

 

DEVICA

 

Niste preterano romantični, već više praktični, ali u odnosu sa drugim zemljanim znakom to će biti više nego dobro i poželjno. Uticaj trigona Marsa i Plutona tera vas da želite da upoznate nekoga što više. Ključ je u tome da postavljate dobra pitanja. Sa Venerom u Škorpiji pak teško je da prodrete kroz zid ako ste naišli na nekoga ko nije otvoren. Imajte strpljenja i sve će biti baš kako ste naumili.

 

 

VAGA

 

Sve u vezi s ljubavnom vezom jeste vaš prioritet ove nedelje. I u slučaju da nemate partnera, imaćete sjajne savete za one prijatelje kojima ste potrebni. Verovatnoća da nekoga upoznate u teretani je velika jer Mesec u vašem znaku postavlja polje zdravlja na prvo mesto. Očekuju vas mala, ali prijatna iznenađenja sredinom nedelje.

 

ŠKORPIJA

 

Vaš ljubavni život je intenzivan i ništa nije obično. Dešavanja i vas iznenađuju, posebno ako ste duže vreme bili sami. U isto vreme se javlja optimizam kod onih Škorpija čiji ljubavni život nije idealan. Nešto dobro će se desiti! Trduite se da izgledate nedodirljivo, a budite strpljivi, jer uskoro će se neko mnogo potruditi oko vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Opušteni ste, ne shvatate ništa isuviše ozbiljno, radite sve onako kako želite i kako vam odgovara. Obratićete pažnju na manire voljene osobe i svaka sitnice će vam biti bitna: od toga kako se oblači, kako jede... Sada promatrate svaki detalj. Ipak, kada Venera uđe u Škorpiju, i vaše raspoloženje će opadati. Ukoliko sumnjate u osobu koja vam se dopada, dobro istražite njen život i navike pre nego što se upustite u nešto dublje.

 

JARAC

 

Da li ste previše kritični ili imate previsoke standarde? Obraćate pažnju na svaki detalj u vezi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Trigon Marsa i Plutona donosi vam strast i uzbuđenje. Dopada vam se osećaj kada upoznajete nekog novog i ne znate šta će se desiti između vas. Radoznali ste, a provodite i dosta vremena na društvenim mrežama istražujući osobu koja vam je interesantna.

 

 

VODOLIJA

 

Ako se trudite da ostavite dobar utisak na nekoga, ovo je pravo vreme za to. Dela govore više od reči, a vi ste uspešni u svemu čega se latite, pa i u zavođenju. Imate puno samopouzdanja i jurite za onim što želite. Nemate problem ni sa jednom preprekom na polju romantike. Privući ćete mnoge svojim magnetizmom i posebnom aurom, a ta pažnja suprotnog pola će vam i te kako prijati.

 

RIBE

 

Trudite se da uključite mozak kad donosite odluke, jer će biti bolje nego kada idete isključivo srcem, barem kada je u pitanju vaša trenutna ljubavna situacija. Neko od koga to niste očekivali potpuno će vas omađijati, pa vam sledi zaljubljivanje u osobu koju niste posmatrali tim očima do sad. Imaćete izraženu intuiciju, što će vam pomoći da spoznate iz kog odnosa treba da se izmaknete.

makonda-tracker