astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza od 9. do 15. avgusta za SVAKI znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

 

STRELAC

 

Ako krijete neke podatke o sebi i privatnom životu, to će možda biti narušeno već početkom nedelje. Vaše kolege s posla otkriće da vaš privatni život zapravo jeste daleko od savršenog. Bićete posramljeni u početku, ali prihvatite da niste idealni i ne možete biti.

 

Slede neprijatni momenti kad se Merkur u Lavu nađe naspram Jupitera u Vodoliji. Isuviše ste dominantni i namećete svoja ubeđenja sagovorniku. Trudite se da poradite na dijalogu. Ne moraju svi da se slažu s vama.

 

Fokusirajte se na karijeru kad Merkur uđe u znak Device. Poslovni aspekt biće u prvom planu, pa, ako želite da postignete nešto, morate biti dobro organizovani. Sve dobro proverite pre nego što progovorite, jer će vas i najmanja greška koštati.
 

JARAC

 

Možda ste uzbuđeni oko ljubavne avanture u koju ste uplovili, ali pazite da se ne opečete. Možda shvatite da se druga osoba ne oseća onako vam deluje na prvi pogled i neiskrena je.

 

Veze su veoma zapetljane ovih dana, posebno kad se Merkur u Lavu nađe naspram Jupitera u Vodoliji. Nakon napetosti, veza koju ste stvorili s nekim možda izgori u plamenu. Prekinete li finansijske veze s nekim, to će vas koštati.

 

Bićete izgubljeni u svojim mislima, filozofska pitanja vas opsedaju; dok razmišljate o dubljem smislu, ne zaboravite da je važna suština stvari i da nju spoznate.

 

 

VODOLIJA

 

Izborite se za sebe i ono što vredite kad se Venera u Devici nađe naspram Neptuna u Ribama. Neko se trudi da dobije prednost nad vama finansijski ili da umanji vaš doprinos na poslu. Ne prihvatajte to tek tako. Nađite ljude koji vas zaista cene, ne samo vaš novac.

 

Naučite da je u redu ne slagati se s neki. Konflikti ne odaju dobar prvi utisak o vama. Ako hoćete da sačuvate ugled, naučite se kompromisu.

 

Komunikacija dolazi na intimniji nivo kad Merkur uđe u znak Device. Spajaćete se s drugima, a vaše reči će biti vaša snaga. Vaša intuicija raste i moći ćete lakše da uvidite istinu.

 

RIBE

 

Sve ono što ste mislili o svojoj vezi ili o određenoj osobi možda je varka i shvatićete to kad se Venera u Devici nađe naspram Neptuna u Ribama. Budite oprezni da ne dođe do velikih razočarenja.

 

Brinite o sebi, bićete u iskušenju da odustanete od zdravih navika i odate se porocima. Ostanite izvan nevolja, držite se svoje rutine.

 

Na sreću, nedelja dobija preokret kad Merkur uđe u znak Device. Naredne dve nedelje biće idealno vreme za kompromise, saradnju. Birajte pažljivo partnere.
 

makonda-tracker