najbolji stil

Astrologija utiče na to koliko IMAMO STILA: Ova tri horoskopska znaka nepogrešivi su kad je u pitanju MODNI UKUS

0

Horoskopski znak kojem pripadamo otkriva i to koliko imamo stila!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mislite li za sebe da imate stila, ukusa i nepogrešivo pratite modne trendove? Astrologija i zvezde kažu da ova tri horoskopska znaka imaju malo više stila od drugih. 

 

Proverite jeste li među njima:

 

BIK

 

Bikovi znaju da moraju investirati u klasične i kvalitetne odevne komade, jer im se to isplati na duže staze! Oni pored klasične elegancije prate i modne trendove, tako da spajaju i vanvremensko i trendi. U stanju su da obuku nezamislive spojeve i izgledaju odlično. To je zato što imaju prirodnu intuiciju kad je moda u pitanju. 

 

LAV

 

Lavovi vole da su dominantni na svakom polju, pa i kada je moda u pitanju. Uživaju kad su najbolje obučeni u društvu, rizikuju kad je moda u pitanju, a to im se isplati. Kupuju isključivo kvalitetnu garderobu i insistiraju na tome da im svaki komad odlično stoji.

 

VAGA

 

Prate trendove, prate modu, ali ne oblače isključivo moderne komade. Prvo mora da im se nešto dopadne, a ako je to in, onda se tek događa modna magija. Vole klasični kroj garderobe, ali ne prezaju od eksperimenata kad su u pitanju različite nijanse, motivi i dezeni.

 

 

makonda-tracker