astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza od 9. do 15. avgusta za SVAKI znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

 

LAV

 

Ponedeljak donosi potencijalne bitke na planu ljubavnih veza kad se Venera u Devici nađe naspram Neptuna u Ribama. Neko ko vam se dopada možda ne odgovara na jaka osećanja koja imate i odbija vas. Tenzija raste ako delite finansije s nekim.

 

Nastavlja se napetost kad se Merkur u Lavu nađe naspram Jupitera u Vodoliji. Ako želite da vaša veza bude uspešna, budite čisti i pričajte o svemu što vas muči, ne skrivajte stvari samo da biste lakše prebrodili nešto. To se radi iskrenom pričom.

 

Nakon što ste celog meseca troškarili, vreme je da sredite finansije i pobrinete se o novcu kad se Merkur nađe u znaku Device. Mislite o budućnosti i kupujte pametno. Štedite. 

 

DEVICA

 

Početak nedelje donosi nevolje u vezi kad se Venera u Devici nađe naspram Neptuna u Ribama. Otkrićete da osoba koju ste mislili da poznajete nije osoba kakva se predstavlja. Srce će vam biti slomljeno kad vas realnost udari poput mača.

 

Tajne nisu deo pravog prijateljstva i definitivno vam neće pomoći na poslu  kad se Merkur u Lavu nađe naspram Jupitera u Vodoliji. Ako budete isuviše zatvoreni i čuvali tajne za sebe, možda nećete imati najbolji uspeh na poslu jer nećete moći da se fokusirate zbog stresa.

 

Kraj nedelje biće pozitivniji; ustanite, zauzmite se za sebe, izrazite se, pišite svoje misli. Mislite o novim projektima i kako da dođete do ciljeva.

 

 

VAGA

 

Budite ljubazni prema sebi početkom nedelje. Osećaćete se kao da niste stigli u životu onde gde ste želeli, što može biti vrlo frustrirajuće. Pravite male i realistične promene u životu, umesto da mučite sebe.

 

Kad se Merkur u Lavu nađe naspram Jupitera u Vodoliji, dolazi do nedaća u vašem ljubavnom životu. Trudićete se da budete zanimljivi voljenoj osobi, ali kada vidite da vam to ne uspeva, naljutićete se. 

 

Logika vam neće biti prisutna ovih dana, već fantazije i maštanja. Izgubićete se u svojim snovima, skrivenom svetu, ali za to vreme vežbajte kako da prihavtite sebe.

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste čuvali tajnu od svojih prijatelja, posebno o ljubavnom životu, sve će se saznati. I niko neće biti srećan. Probajte da ispravite stvari pre nego što sve pođe po zlu.

 

Ako ste veoma fokusirani na karijeru, to vam može napraviti problem kod kuće, kad se Merkur u Lavu nađe naspram Jupitera u Vodoliji. Ili ne možete da lepo odmorite, ili ne balansirate, ili ignorišete svoje voljene. Posao ostavite na poslu.

 

Bićete dosta socijalniji kad Merkur uđe u znak Device od srede. Ohrabriće vas da ćaskate s prijateljima, planirate i budete mnogo društveniji. Ako koristite društvene mreže, trudite se da budete korisni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 
makonda-tracker