astro prognoze

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vaš znak čeka na romantičnom planu (do 12. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Blistate ove nedelje. Naročito za vikend, kada vaš vladar kuće ljubavi pravi dobar aspekt sa Venerom, planetom ljubavi. Opušteni ste i stabilni, pa ste sve sigurniji u svoje emocije prema nekome, a ako ste u vezi, verujete svom partneru sve više te maksimalno uživate u odnosu. Lep vikend iskoristite za odmor u dvoje, u prirodi i u opštenom razgovoru koji će svašta lepo i kreativno izroditi.

 

DEVICA

 

Ljubav: Partner je raspoložen za svađu, naročito u petak kad može doći do eskalacije i erupcije nezadovoljstva, koje verovatno već duže nakuplja u sebi. Što se vas tiče, kao da nemate vremena za te igre ili da se posvetite istinski njegovom nezadovoljstvu, a možda i ne razumete čemu sva ta drama. Ipak, može doći do ozbiljnih poremećaja od ovog petka u vezi. Ukoliko ste slobodni, konfuznost u glavi u vezi nekih neodređenosti sa potencijalnim partnerima, ljubavima ili simpatijama, može da vas mori. Nije dobro započinjati ništa ove sedmice po pitanju novih ulazaka u ljubavne odnose.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Vaša sedmica za ljubav. Idealna postavka planeta, u kojoj dominiraju nagoveštaji ljubavnih leptirića, ako ste slobodni, a ako ste u vezi, opušteni i prijateljski razgovori sa voljenom osobom su pred vama. Uživajte, lepo, bez preteranih strasti ali sa mirem u srcu plovite kroz ovu sedmicu.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Sedmica će lepo krenuti, ali kako budete išli ka petku, dosta nervoze, konfuznosti ali i nemira iz prošlosti će vas obuzimati. Vaše misli su vam najveći neprijatelj ove sedmice. Što se tiče partnera, on uživa i oseća se dobro u odnosu sa vama. Ukoliko ste slobodni, opustite se, idite na neku masažu za opuštanje ili se jednostavno posvetite sebi i unutrašnjem miru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker