astro prognoze

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vaš znak čeka na romantičnom planu (do 12. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: Petak je dan koji može doneti neka razočaranje u ljubavi. Ipak, vaš vladar horoskopa, Jupiter, pravi dobre aspekte sa planetom ljubavi, Venerom, pa ova sedmica može biti vrlo lepa, ukoliko ste u dužoj vezi ili ako da ste tek ušli u odnose sa nekim. Budite obazriviji u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo, jer iznenada razgovor može otići u pogrešnom pravcu i to baš u petak.

 

JARAC

 

Ljubav: Odlična sedmica za ljubav, naročito za komunikaciju i dogovoranja u vezi planova za odmor ili nekih planova koji su vezani za renoviranje stana, sređivanje kuće ili nekih papira koji su važni za oboje. Ukoliko ste slobodni, komunikacija sa drugim u ljubavnom smislu će vam ići od ruke, pa se slobodno otisnite u razgovore i prepisku sa osobama koje vam se sviđaju.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Od prvog dana ove nedelje, kad će Mesec ući u vaš znak, aktivirate se. Ljubav raste i vaša energije i fokus interesovanja prema konkretnoj osobi je sve vidljiviji. Ukoliko ste u vezi, odlična ljubavna sedmica je pred vama. Partner je srećan i to će vam pokazati pažnjom koju poklanja da vam ugodi.

 

RIBE

 

Ljubav: Ove sedmice ćete sijati. Vaš vladar pravi dobre aspekte sa planetom ljubavi za vikend. Ipak, može biti čudnih situacija pa i nepoverenja u druge u petak. Ne nasedajte na neproverene informacije. Ukoliko ste slobodni, vrlo lepa sedmica u kojoj ćete biti obasipani pažnjom ali i pogledima koji vam ulevaju sigurnost.

makonda-tracker