astro prognoze

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vaš znak čeka na romantičnom planu (do 12. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Što se tiče kuće ljubavi i partnera, ona je dobro postavljena ove sedmice, što znači da izazovi koji mogu da se dese su na unutrašnjem nivou, te vi sumnjate, imate nerealnu sliku o situaciji u odnosu, koja vam smeta da budete opušteni . Intuicija vam nije dobra, tako da je savet, bez obzira da li ste u vezi ili slobodni da svoje misli koje vas zapravo sputavaju i smetaju u vezi odnosa i drugih ljudi, na neki način uklonite, da se bavite svojim unutrašnjim blokadama ili strahovima u vezi odnosa. To nema veze da drugom stranom. Izbegavajte petak za bilo kakve razgovore sa partnerom ili osobom do koje vam je stalo.

 

BIK

 

Ljubav: U utorak se dešava prekrasan aspekt vaše vladarke Venere sa Marsom, pa ove dve čisto ljubavne planete u dobrom odnosu garantuju lepe dane i dogođaje koji su pred vama. Za vikend takođe je pozitivno aktivirana vaša vladarka, pa uživanje ali i preterivanje u hedonizmu može da ostavi posledice na narednu sedmicu. Uživajte umereno.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Petak je dan kad možete čuti neke tračeve, neproverene informacije, koje itekako mogu uticati na vaš ljubavni život. Za vikend ide vrlo lep aspekt za uživanje i prepuštanje emotivnom partneru. Pitanje je koliko mu verujete i koliko ste vi stabilni u odnosu, tačnije koliko partner može vama da veruje. Ukoliko ste slobodni, idu konfuznijji dani, u kojima ne znate da li bi uopšte ulazili u razgovore i emotivne odnose sa bilo kime. Nestabilni ste po pitanju ljubavi, pa sačekajte sledeću sedmicu da donosite neke važnije odluke.

 

RAK

 

Ljubav: Kreću vam fantazije i vi ste opet ljubavno nadahnuti. Ako ste u vezi, bićete još više zaljubljeni, a za vikend vam stoji i iznenađenje od partnera, pa i ozbiljniji razgovor za koji se on sprema sa vama, u pozitivnom smislu. Ako ste slobodni, iako se oseća stidljivost u vašoj obazrivoj komunikaciji sa nekim, moguće j e baš ove sedmice da se razbukta vaša strastvenost i želja da pokažete svoju vatrenu stranu, pa je moguće i da ljudi oko vas budu iznenađeni naletom ljubavne energije kojom zračite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Blistate ove nedelje. Naročito za vikend, kada vaš vladar kuće ljubavi pravi dobar aspekt sa Venerom, planetom ljubavi. Opušteni ste i stabilni, pa ste sve sigurniji u svoje emocije prema nekome, a ako ste u vezi, verujete svom partneru sve više te maksimalno uživate u odnosu. Lep vikend iskoristite za odmor u dvoje, u prirodi i u opštenom razgovoru koji će svašta lepo i kreativno izroditi.

 

DEVICA

 

Ljubav: Partner je raspoložen za svađu, naročito u petak kad može doći do eskalacije i erupcije nezadovoljstva, koje verovatno već duže nakuplja u sebi. Što se vas tiče, kao da nemate vremena za te igre ili da se posvetite istinski njegovom nezadovoljstvu, a možda i ne razumete čemu sva ta drama. Ipak, može doći do ozbiljnih poremećaja od ovog petka u vezi. Ukoliko ste slobodni, konfuznost u glavi u vezi nekih neodređenosti sa potencijalnim partnerima, ljubavima ili simpatijama, može da vas mori. Nije dobro započinjati ništa ove sedmice po pitanju novih ulazaka u ljubavne odnose.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Vaša sedmica za ljubav. Idealna postavka planeta, u kojoj dominiraju nagoveštaji ljubavnih leptirića, ako ste slobodni, a ako ste u vezi, opušteni i prijateljski razgovori sa voljenom osobom su pred vama. Uživajte, lepo, bez preteranih strasti ali sa mirem u srcu plovite kroz ovu sedmicu.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Sedmica će lepo krenuti, ali kako budete išli ka petku, dosta nervoze, konfuznosti ali i nemira iz prošlosti će vas obuzimati. Vaše misli su vam najveći neprijatelj ove sedmice. Što se tiče partnera, on uživa i oseća se dobro u odnosu sa vama. Ukoliko ste slobodni, opustite se, idite na neku masažu za opuštanje ili se jednostavno posvetite sebi i unutrašnjem miru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: Petak je dan koji može doneti neka razočaranje u ljubavi. Ipak, vaš vladar horoskopa, Jupiter, pravi dobre aspekte sa planetom ljubavi, Venerom, pa ova sedmica može biti vrlo lepa, ukoliko ste u dužoj vezi ili ako da ste tek ušli u odnose sa nekim. Budite obazriviji u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo, jer iznenada razgovor može otići u pogrešnom pravcu i to baš u petak.

 

JARAC

 

Ljubav: Odlična sedmica za ljubav, naročito za komunikaciju i dogovoranja u vezi planova za odmor ili nekih planova koji su vezani za renoviranje stana, sređivanje kuće ili nekih papira koji su važni za oboje. Ukoliko ste slobodni, komunikacija sa drugim u ljubavnom smislu će vam ići od ruke, pa se slobodno otisnite u razgovore i prepisku sa osobama koje vam se sviđaju.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Od prvog dana ove nedelje, kad će Mesec ući u vaš znak, aktivirate se. Ljubav raste i vaša energije i fokus interesovanja prema konkretnoj osobi je sve vidljiviji. Ukoliko ste u vezi, odlična ljubavna sedmica je pred vama. Partner je srećan i to će vam pokazati pažnjom koju poklanja da vam ugodi.

 

RIBE

 

Ljubav: Ove sedmice ćete sijati. Vaš vladar pravi dobre aspekte sa planetom ljubavi za vikend. Ipak, može biti čudnih situacija pa i nepoverenja u druge u petak. Ne nasedajte na neproverene informacije. Ukoliko ste slobodni, vrlo lepa sedmica u kojoj ćete biti obasipani pažnjom ali i pogledima koji vam ulevaju sigurnost.

makonda-tracker