astro prognoze

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vaš znak čeka na romantičnom planu (do 12. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Što se tiče kuće ljubavi i partnera, ona je dobro postavljena ove sedmice, što znači da izazovi koji mogu da se dese su na unutrašnjem nivou, te vi sumnjate, imate nerealnu sliku o situaciji u odnosu, koja vam smeta da budete opušteni . Intuicija vam nije dobra, tako da je savet, bez obzira da li ste u vezi ili slobodni da svoje misli koje vas zapravo sputavaju i smetaju u vezi odnosa i drugih ljudi, na neki način uklonite, da se bavite svojim unutrašnjim blokadama ili strahovima u vezi odnosa. To nema veze da drugom stranom. Izbegavajte petak za bilo kakve razgovore sa partnerom ili osobom do koje vam je stalo.

 

BIK

 

Ljubav: U utorak se dešava prekrasan aspekt vaše vladarke Venere sa Marsom, pa ove dve čisto ljubavne planete u dobrom odnosu garantuju lepe dane i dogođaje koji su pred vama. Za vikend takođe je pozitivno aktivirana vaša vladarka, pa uživanje ali i preterivanje u hedonizmu može da ostavi posledice na narednu sedmicu. Uživajte umereno.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Petak je dan kad možete čuti neke tračeve, neproverene informacije, koje itekako mogu uticati na vaš ljubavni život. Za vikend ide vrlo lep aspekt za uživanje i prepuštanje emotivnom partneru. Pitanje je koliko mu verujete i koliko ste vi stabilni u odnosu, tačnije koliko partner može vama da veruje. Ukoliko ste slobodni, idu konfuznijji dani, u kojima ne znate da li bi uopšte ulazili u razgovore i emotivne odnose sa bilo kime. Nestabilni ste po pitanju ljubavi, pa sačekajte sledeću sedmicu da donosite neke važnije odluke.

 

RAK

 

Ljubav: Kreću vam fantazije i vi ste opet ljubavno nadahnuti. Ako ste u vezi, bićete još više zaljubljeni, a za vikend vam stoji i iznenađenje od partnera, pa i ozbiljniji razgovor za koji se on sprema sa vama, u pozitivnom smislu. Ako ste slobodni, iako se oseća stidljivost u vašoj obazrivoj komunikaciji sa nekim, moguće j e baš ove sedmice da se razbukta vaša strastvenost i želja da pokažete svoju vatrenu stranu, pa je moguće i da ljudi oko vas budu iznenađeni naletom ljubavne energije kojom zračite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker