astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za LJUBAV, POSAO I ZDRAVLJE za SVAKI horoskopski znak (do 12. aprila)

0

Nedelni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike promene. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima, bićete opušteni i spremni za nova poznanstva.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao menadžerskog karaktera očekuje napredovanje.

ZDRAVLJE: Osmeh je lekovit.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne dane za ljubav. Ako je bilo izazova u partnerskom odnosu, sada pronalazite zajednički jezik.

KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to da osmislite i razraditi. Mnogi će se baviti pitanjem ulaganja. Pronalazite način da rešite finansijsku nestabilnost.

ZDRAVLJE: Česte promene raspoloženja.

 

 

VAGA

 

LJUBAV: Bićete spremni zanova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost povratka osobe iz prošlosti.U komunikaciji budite pažljivi i taktični.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodiće se u delo odmah. Čak iako se pojave izazovi, vrlo brzo ćete se prilagođavati situacij.

ZDRAVLJE: Budite fizički aktivni.

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Sve ćete se više baviti unutrašnjim JA i u ovom periodu želite da imate malo više vremena za sebe. Bićete introvertni, a zauzeti će ljubomorno čuvati svoju ljubav.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati sa ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti potencijalnu saradnju. Otvoreni ste za promene.

ZDRAVLJE: Prija vam samoća.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker