astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za LJUBAV, POSAO I ZDRAVLJE za SVAKI horoskopski znak (do 12. aprila)

0

Nedelni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu biće naglašena ovih dana. Čeznućete za poznanstvom, ali trenutno nije pravo vreme za početak nove veze. Oni koji su u vezama rizikuju da ljubomorom ugroze emotivni odnos.

KARIJERA: Na poslu vas očekuju razne mogućnosti, ali ne rizikujte sa finansijama. Moguće je da ćete se naći pred važnom odlukom. Dobro analizirajte svaki potez pre nego što nešto potpišete ili napravite dogovor.

ZDRAVLJE: Ne preterujte u hrani.

 

BIK

 

LJUBAV: Stabilnost emotivnih odnosa postaće vam najvažniji u ljubavnom životu. Svoju energiju usmeravate na ostvarenje ravnoteže u ljubavi. Partner će biti prijatno iznenađen. Bikovi koji su sami ne odustaju od ljubavi i imaju optimističan stav.

KARIJERA: Moguća su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Očekuju vas odlična ideja, a mnogi Bikovi će ostvariti sjajne rezultate u svom poslu.

ZDRAVLJE: Usvojite nove zdrave navike.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Prihvatćete ono što imate i u životu i bićete zahvalni za ljubav koju dobijate. Počinjete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj pristup doneće mir i stabilnost onima koji su u dužim vezama. Usamljeni nisu sigurni u svoja očekivanja.

KARIJERA: Sanjaćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi nedovršeni posao. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Budite dosledni svojim idejama.

ZDRAVLJE: Slušajte šta vam telo poručuje.

 

RAK

 

LJUBAV: Bićete srećni zbog svih lepih promena koje vas očekuju Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: Imate sjajne liderske sposobnosti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja. Ovo je dinamična ndelja na poslu koja vam donosi uspeh.

ZDRAVLJE: Bude se neke stvari iz prošlosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker