astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za LJUBAV, POSAO I ZDRAVLJE za SVAKI horoskopski znak (do 12. aprila)

0

Nedelni horoskop od 5. do 12. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

LJUBAV: Oni koji su još sami gotovo svo slobodno vreme provodiće sa prijateljima, a upravo preko njih mogli bi upoznati novu ljubav. Oni u vezama izlaziće zajedno na atraktivna mesta i uživaće u zajedničkim aktivnostima.

KARIJERA: U trenucima kada osećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u pozitivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave.

ZDRAVLJE: Poradite na svojoj kondiciji.

 

JARAC

 

LJUBAV: Oni koji su još sami mogli bi početi osećati bliskost sa jednom osobom koja je različita od njih. Zauzeti Jarčevi imaće miran odnos sa partnerom.

KARIJERA: Očekuju vas loši odnosi sa kolegama. Radićete svoj posao i ne komentarišite tuđi. Doći će vreme kada će se sve pokazati kroz rezultate.

ZDRAVLJE: Relaksacija je sada imperativ.

 

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Možete biti zadovoljni onim što sledi, jer će se ukazati sve više dobrih prilika za ljubav, a vaš će se društveni život poboljšati. Biće sve više izlazaka, a prijatni susreti obećavaju.

KARIJERA: Vi uvijek stremite visokim ciljevima, a sada su okolnosti idealne da ostvarite ono što želite. Manji problemi mogu se nazirati zbog autoriteta. Uvažite različite stavove i usuglasite ih sa svojim idejama. Uspećete da pronađete kompromis.

ZDRAVLJE: Redovno se opuštajte.


RIBE

 

LJUBAV: Nova poznanstva i prijateljstva donose vam zabavu, ali možda i novu ljubav. Osobe koje još uvek traže srodnu dušu očekuju velike šasne za ljubav. Ako ste u vezi, ovo je period nežnosti i romantike.

KARIJERA: Poboljšava se atmosfera na radnom mestu. Mnoge očekuju lepi rezultati. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike projekte.

ZDRAVLJE: Ne zaboravite na odmor i opuštanje.

makonda-tracker